Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen az a mosógolyó, és hol...

Milyen az a mosógolyó, és hol lehet kapni? Tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%

nagy kamu:

[link]

2009. nov. 6. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Osztom az előttem szólót. Nekem van. Bedőltem, háromezret adtam érte asszem, és szrt sem ér. Eszedbe se jusson. KAMU.
2009. nov. 6. 19:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 7. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Én évek óta használom. Ha nincs a gépben akkor a törölközőkön érzem, hogy az öblítőzés ellenére "keményebbek" maradnak. Ez persze függ a víz keménységétől is.
2009. nov. 7. 23:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, a kislányom miatt vettük meg, mert szinte minden mosószerre allergiás volt. Kipróbáltuk, és nagyon is bevált. Akik ellene beszélnek, azok valószínűleg nem rendeltetésszerűen használják (le kell állítani a mosógépet, amikor tele van vízzel, és hagyni kell egy órát), vagy gagyit vettek. Nekünk van külön babaruhákhoz azaz érzékenyebb ruhákhoz Olyan foltokat is kihoz, amit a mosószer is kihozna. Nem csodaszer, mert amit a mosószer sem hoz ki, azt ez se. De még magam is meglepődtem, milyen hatásos. Én itt vettem: [link] (Nincs fenn a webáruházban, de úgy tudom, van nekik.)
2010. febr. 7. 15:04
 6/13 anonim válasza:
100%
Szerintem meg működik. Én a leírásnak megfelelően mindösszesen 80%-al kevesebb mosószert és öblítőt használok, a maradékot váltja ki a mosógolyó. Azért ez jelentős megtakarítás! Az, hogy mosószer nélkül működik, az szerintem is marhaság! Én azonban így semmi különbséget nem látok, csak a költségek csökkentek.
2010. jún. 8. 20:34
 7/13 anonim válasza:
95%

Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egy indexes cikk alapján kellene dönteni?! Ott mindent fikáznak, és sok is a ferdítés a cikkben.

Itt egy másik teszt a személyes tapasztalatok alatt. [link]

Folteltávolításban nem túl jó, de a koszt kiszedi, mint egy normál mosópor.

2010. júl. 15. 12:34
 8/13 anonim válasza:
100%

Hát nekem is bevált! ekcémás gyerek miatt kezdtem el használni, neten rendeltük. Megnéztem az ajánlott honlapokat, Toproboton meg a zoldpolc.hu-n is van, nézd meg!

az index meg mindent csak fikáz, ezt mindenki tudja.

2010. júl. 16. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
És miert van 2000 Ft-os, 6000 Ft-os és 10 000 Ft-os mosólabda? Mi a kulonbség koztuk?
2010. aug. 23. 20:12
 10/13 anonim válasza:
Ha a zöldpolc-ot kérdezed, akkor 6e és 10e forintos van. 2e forintosat nem látok. A különbség le van írva. A 6e forintos egy mosógolyó: egyik 1000x, a másik 100x mosásra jó. A 10e forintos meg szettben van 12e helyett 10e Ft, ha jól látom. Abban 1-1 darab van a 2 különböző típusból.
2010. szept. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!