USA, lakásvétel, költözés?
Nos, az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan működik a saját magam bevásárlása az USA-ba? Tehát, fizetni kell 500 000 Dollárt, és kapok vízumot, na de hogyan történik a befizetés? Fizetek az államnak és kész?
A másik: USA vízum nélkül vásárolhatok házat? (Gondolom igen, de azért megkérdezem)
nem
én úgy tudom céget kell alapítani amivel sok amerikait tudsz foglalkoztatni és akkor kapsz vízumot
szerintem házat is csak vízummal zöldkártyával ill állampolgársággal lehet venni mármint legálisan
lehet h nem teljesen így van de abba biztos vagyok hogy amit leírtál az sem a igaz :D
Olyan nincs, hogy pénzért vásárolhatók a vízumot vagy a zöldkártyát.
Az van, hogy ha céget akarsz nyitni és foglalkoztatási egy bizonyos számú embereket, megkapod a zöld kártyát.
Hazát nem tudom, hogy tudsz-e venni, de bankszámlát nem nyithatsz zoldkartya nélkül.
EB5 visa-ra keress ra. Nem kell neked szemelyesen ceget alapitani, vannak cegek, EB5 Center-ek, amik a penzed befektetik neked olyan vallalkozasba, ami munkat nyujt az embereknek. Ezutan a befektetes utan kaphatod meg a zoldkartyat.
Termeszetesen lehet kulfoldieknek ingatlant vasarolni az USAban, ehhez nem kell semmifele vizum, csak egy csomo penz. Kijohetsz ESTAval 3 honapra ami alatt a vasarlast el lehet intezni.
Minden allamnak kicsit masok a szabalyai, szoval pontosat csak az adott allamban dolgozo ingatlan ugynok fog tudni neked mondani, amikor mar megvan a kiszemelt haz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!