Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nincs különszobám, ez gáz?

Nincs különszobám, ez gáz?

Figyelt kérdés
Van egy lánytestvérem aki idősebb nálam vele vagyok egy szobában. Szerintetek ettöl függetlenül felvigyek magamhoz lányt? (ha megkérem a nővéremet akkor elmegy addig vagy vmi)

2013. szept. 17. 18:40
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felviheted, ha testvéred nincs othon úgy meg pláne! Sztem semmi ciki nincs abba ha nincs vkinek külön szobája!
2013. szept. 17. 18:56
 2/6 anonim válasza:
Nem gáz, nekem sincs.
2013. szept. 17. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy nincs különszobád az nem gáz vagy ciki. Nem mindenki születik palotába :)

Én 19 éves koromig a 2 kistesómmal voltam egy szobában, igaz mindkettő lány volt.

Ha meg tudod oldani, hogy ne legyen otthon senki, akkor nincs semmi probléma. :)

2013. szept. 17. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, anyukámmal és az öcsémmel osztozok. Lánytesóval még könnyebb az együttélés ( Azt a havi néhány "pirosbetűs" napot+ a "reggel mit vegyek fel" köztes időt leszámítva), de lányt ne vigyél fel szerintem. Mármint attól függ mit csináltok. Egy jó sakkpartiba még a nővérke is beszállhat!;)

16/L

U.I.: Kérdésedre válaszolva: nem gáz (bár örülnék neki)

2013. szept. 17. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Persze ha már komolyabra fordul a lánnyal és odaáig jutunk akkor végképp nem lesz otthon a tesóm

Egy napot sztem kibír a barátnőjénél.

(a tesóm eleve keveset van itthon inkább kint van vagy máshol)

2013. szept. 17. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha eleve keveset van otthon akkor semmi gond és amúgy meg is tudod vele simán beszélni. Gondolja bele az egyetemisták nagy része kolis. Szinte mindnyájuknak van szobatársa de ez nem zárja ki hogy legyen bnőjük. Amúgy tényleg nem ettől függ. Egyáltalán nem gáz. De amíg a lánnyal vagy addig próbálj rákoncentrálni, akár a szobába is varázsolhatsz romantikus hangulatot. Gyertyák, illóolaj vagy ahogy gondolod.
2013. szept. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!