Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van most nálatok?

Hány fok van most nálatok?

Figyelt kérdés
Megfagyok:SS

2013. szept. 14. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Jajj hát azért meg ne fagyj. :) Mi lesz télen? :D

Nem tudom hány fok van, nem néztem. Két órája voltam kint vékony szabadidőben, kellemes idő volt, nem fáztam.

Most itt bent 22 fok van.

2013. szept. 14. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Télen igaz hogy hidegebb lesz, de olyankor legalább már fűtenek:( Most a legrosszabb, mert már áthűlnek a falak de még nem kapcsolták be a fűtést:\ Alig van meg a 20 fok, én meg iszonyat fázós vagyok, nyarat akarok:(((
2013. szept. 14. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
20 fok. Én is fázok. :(
2013. szept. 14. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
24 fok van, de màr fûtök. Kint ma 13 volt a max.
2013. szept. 14. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
23 fok van, már fűtünk.
2013. szept. 14. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:

24 fok van,befűtöttem,mert fürdéshez kicsit hűvös van .

Ez még nem kerül annyiba,mint az esetleges gyógyszer .

2013. szept. 14. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nálunk 20 fok körül volt szerintem napközben. Takarítottam, nyitva volt egésznap az ablak, kertben is voltam, ott sem fáztam. Bent egy vékony pokrócot már eltudok viselni így ste, de azért a fűtést még túlzásnak tartanám.

Mindenesetre a fürdőszobában van egy hősugárzónk (ventilátor, ami meleget is tud fújni), ha valaki fázik, az megoldja a problémát. :)

Nálunk télen fűtő szezonban sincs több 21-2 foknál, így mondhatni megszoktam, pedig fázós vagyok én is. Na télen kicsit más a hőérzetem, akkor jobban fel vagyok öltözve.

2013. szept. 14. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
A termosztát hőmérője 18,5 fokot mutat.
2013. szept. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!