Mit tehetnek hogy melegebb legyen?
Figyelt kérdés
Cserepkalyhank van, gazzal futjuk, de barmennyire kimelegitem,mikor elzarom a gazt mar kezd is hulni.Reggelre nagyon hideg van.2009. nov. 4. 01:27
1/6 anonim válasza:
Ne zárjátok el!
Vagy szereltessetek rá termosztátot (nem tudom, ezt a cserépkályhára lehet-e)...
Nálunk a lakásban gáz-cirkobojler melegíti a radiátorokat, szobatermosztát van felszerelve és ez egész nap a beállított hőmérsékletet tartja.
Az egész lakásban kellemes meleg van.
Korszerűsíteni kellene nálatok a fűtésrendszert, akkor éjjel-nappal beállíthatnád, milyen hőmérsékletet szeretnél a lakásban.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem zarnank akkora szamlank lenne amit keptelenseg kifizetni
2009. nov. 4. 02:08
3/6 anonim válasza:
Pedig a cserépkályha állítólag egy napig is tartja a meleget. Talán ha szigetelésnek sötételő függönyt tennél az ablakra. És a réseket valamivel betömködni. De reggelre mindenhogy hideg lesz még ha vertfalú házatok van akkor is.
4/6 anonim válasza:
Talán megkellene nézetned a cserépkályhát.Annak tartania kellene a meleget.Amikor én is azzal fűtöttem,a kályha még reggel is meleg volt,és nem volt hideg a szobában.Időnként újra kell samottozni vagy rakni a cserépkályhákat.
5/6 anonim válasza:
Valószínű a gázégő nem melegíti fel annyira a cserépkályhát, mint ha fával fűtenél benne. Lehet, hogy olcsóbb megoldás lenne visszatérni a fafűtésre?
6/6 anonim válasza:
Az előzővel értek egyet. Valamint a cserépkályhában a fa még órákig parázslik, meleg. Ha a gázt kikapcsolod, a gázégő nem melegít már semmit. A cserépkályha nem erre való. Vagy fával kéne tüzelni, vagy teljesen korszerüsíteni a fűtésrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!