Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tehetnek hogy melegebb...

Mit tehetnek hogy melegebb legyen?

Figyelt kérdés
Cserepkalyhank van, gazzal futjuk, de barmennyire kimelegitem,mikor elzarom a gazt mar kezd is hulni.Reggelre nagyon hideg van.
2009. nov. 4. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne zárjátok el!

Vagy szereltessetek rá termosztátot (nem tudom, ezt a cserépkályhára lehet-e)...

Nálunk a lakásban gáz-cirkobojler melegíti a radiátorokat, szobatermosztát van felszerelve és ez egész nap a beállított hőmérsékletet tartja.

Az egész lakásban kellemes meleg van.

Korszerűsíteni kellene nálatok a fűtésrendszert, akkor éjjel-nappal beállíthatnád, milyen hőmérsékletet szeretnél a lakásban.

2009. nov. 4. 02:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem zarnank akkora szamlank lenne amit keptelenseg kifizetni
2009. nov. 4. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a cserépkályha állítólag egy napig is tartja a meleget. Talán ha szigetelésnek sötételő függönyt tennél az ablakra. És a réseket valamivel betömködni. De reggelre mindenhogy hideg lesz még ha vertfalú házatok van akkor is.
2009. nov. 4. 03:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán megkellene nézetned a cserépkályhát.Annak tartania kellene a meleget.Amikor én is azzal fűtöttem,a kályha még reggel is meleg volt,és nem volt hideg a szobában.Időnként újra kell samottozni vagy rakni a cserépkályhákat.
2009. nov. 4. 07:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a gázégő nem melegíti fel annyira a cserépkályhát, mint ha fával fűtenél benne. Lehet, hogy olcsóbb megoldás lenne visszatérni a fafűtésre?
2009. nov. 4. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előzővel értek egyet. Valamint a cserépkályhában a fa még órákig parázslik, meleg. Ha a gázt kikapcsolod, a gázégő nem melegít már semmit. A cserépkályha nem erre való. Vagy fával kéne tüzelni, vagy teljesen korszerüsíteni a fűtésrendszert.
2009. nov. 4. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!