Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen megoldás létezik erre?...

Milyen megoldás létezik erre? SOS többi lent.

Figyelt kérdés

Ha egy ingatlanon banki hitel van,válás miatt üresen áll az ingatlan,ott megy tönkre,de ha bíróság határozat van,akkor a bank adja el,és ha igen akkor abból a pénzből marad valami nekem?

Milyen lehetőségek vannak?úgy érzem sokat vesztek

2013. aug. 11. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Hirdetitek amúgy az ingatlant??? Ha a bank értékesítené esetleg..nah azt nem szabad megvárni mert abból nem igazán fogtok annyira jól kijönni mintha ti intézkednétek..főleg az eladási árat illetően.

Hirdetni kell a házat majd a felállásokat nem igazán tudom,de eladás után rendezni a bank felé a pénzt és a maradékot lehet úgy osztani ahogy kell.

2013. aug. 11. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem egyezik bele az ex az eladásba,ott ál üresen,se bérbeadást nem enged.de már elakartam adni de miatta nemtudom.ott megy tönkre
2013. aug. 11. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
kártérítést tudok kérni az ex-től hogy miatta tönkremegy?
2013. aug. 11. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
mondd neki h eladással ő is jobban járna. próbáld meggyőzni, mert ennek tényleg semmi értelme h üresen áll. ha egyelőre el nem is adjátok de albérletbe simán lehetne
2013. aug. 11. 15:11
 5/6 Józsi21 ***** válasza:

Első körben mint az előttem szólók javasolták beszélj vele, ha hajthatatlan,akkor menj bíróságra,ők elrendelhetik az ingatlan kényszerértékesítését!

Menj be egy bírósági panasznapra,ott pontosan felvilágosítanak.

2013. aug. 12. 06:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,csak nem szeretnék bukni rajta.de az ex nem megy bele.hogy miért nemtudom.semmi értelme hogy ott áll.
2013. aug. 13. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!