Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakik/tanul valaki közületek...

Lakik/tanul valaki közületek szabadkán?

Figyelt kérdés
és lehet valamilyen ösztöndijjal oda kerülni tanulni? és a tartózkodásit nehéz megszerezni?
2009. okt. 26. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! habár én nem szabadkán lakok és nem is ott tanulok, csak egy mellette levő faluban élek, de tesóm ott tanul az egyetemen. Örülök h találtam még1 vajdaságit :D de miért kell neked tartózkodási? magyarországról jönnél ide? hát, ha tartószkodási kell, akkor a konzulátusra kell menni. Lakásokat, kiadó szobákat a svastarában találhatsz nem is olyan drágán. Melyik suliba mennél tanulni? fabus?
2009. okt. 26. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
hát magyarországról mennék oda csak nem tudom hogy milyen lehetőségek vannak tanulásra meg hogy nehezen vesznek e fel a magyar állampolgárságom miatt?
2009. okt. 26. 20:42
 3/3 anonim válasza:
100%

Szabadkán tudni kell szerbül. Hiába magyar az egyetem van olyan tantárgy amit szerb nyelven adnak elő?

az itteni emberkék ezért menekülnek hozzátok tanulni magyar nyelven... te meg jönnél ide?

2010. aug. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!