Feketén szereltettem be klímát, de rossz, aki szerelte 2 hete csak hiteget és hantázik napról-napra ígérgeti, hogy jön. Mit tehetek? Nekem mi bajom származhat ebből?
Beszerelte, aztán elment a gáz 2 hét alatt, kijött leszerelte kért 15eft-ot előlegként a javításra! Másnapra mondta, hogy kész lesz és hozza, eljött még 20eft-ért mondván megveszi a gázt is bele, de ezek után csak nem jött, mindig azt mondta majd holnap. 1 hét után visszakerült a kültéri, de állítólag otthon felejtette a gázt, hazament érte, hogy majd jön mindjárt, de azóta sem jelent meg, mindig kamuzik, hogy fontosabb dolga van!
A volt főnökére hivatkozott, hogy ott javították meg, nyomás próbázták meg egyebek. Na ma megelégeltem és felhívtam a volt főnökét, ő egy éve nem tud róla, pont ilyen miatt zavarta el, mert hazug megbízhatatlan! Most ott tartunk hogy lehet szerelési hiba miatt ment el a gáz! Mit tehetek?
Futhatsz a pénzed után.
Meg akartál spórolni egy kis adót, ehelyett fizetheted a helyreállítást is.
Nem irigyellek.
"Meg akartál spórolni egy kis adót"
Adót a "szerelő" spórolt nem a kérdező.
"Adót a "szerelő" spórolt nem a kérdező."
A fekete munka olcsóbb szokott lenni, ezért is kéri azt a megrendelő.
Vagyis a be nem fizetett adón osztozik a megrendelő és a vállalkozó.
Tehát mindketten "spóroltak", és mindketten adócsalást követtek el.
Ezért is szokták ilyenkor mindkét felet bírsággal sújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!