Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti is találtatok már a lakásba...

Ti is találtatok már a lakásban sáskát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 14:42
 1/8 anonim válasza:

Igen. Panel 5. emelet étkező padlón sétált.

Ez már a második volt, pár éve volt már egy, ami betévedt. Mivel akkor kicsit hibás megoldást választottam, most kapott egy "maflást" a papucsommal, majd szemeteslapát és ki az ablakon (darabokban).

Védelmére legyen szólva, hogy a nagy meleg miatt nyitva volt minden ablak, de azért nem kellett volna bejönnie... :)

2013. júl. 29. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülyeség, de én nagyon félek tőle, szúnyogháló van az ablakon, de valahogy mégis beugrik, panel 4. emelet.
2013. júl. 29. 15:01
 3/8 anonim válasza:

Nekem egyszer ismerős mesélte, hogy a sáska a házuk 3.emeletén volt az ágy alatt, valószínűleg simán bemászott a nyitott terasz ajtón.

Én így a negyediken jobban félek a csótányoktól, amik bemászhatnak a panel oldaláról :S

2013. júl. 29. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, a teraszon volt :) Egy korábbi, nem saját helyet viszont az ablak alatt volt egy imádkozó sáska fészek! Fotóztuk is bőszen, amikor kikeltek a kicsik, tüneményesek voltak :) A jó érzékkel odahálózott pók is örült...

Sok állatot szeretek, de egy sáskának nem jó bent, ha találnék, megmutatnám a páromnak, hogy ő is megcsodálhassa, majd kitessékelném.

2013. júl. 29. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
helyeN*
2013. júl. 29. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak sáskát, tücsköt is. Ott ciripelt a szoba sarkában. Pedig mindenhol szúnyogháló van. Panel 8. emelet.
2013. júl. 31. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Rejtély, hogy juthatnak be szúnyogháló mellett?!
2013. júl. 31. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Például,ha a teraszajtón is van háló,és kimész az erkélyre,1mp alatt befuthat,míg nyitod az ajtót.
2013. szept. 6. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!