Ti is találtatok már a lakásban sáskát?
Igen. Panel 5. emelet étkező padlón sétált.
Ez már a második volt, pár éve volt már egy, ami betévedt. Mivel akkor kicsit hibás megoldást választottam, most kapott egy "maflást" a papucsommal, majd szemeteslapát és ki az ablakon (darabokban).
Védelmére legyen szólva, hogy a nagy meleg miatt nyitva volt minden ablak, de azért nem kellett volna bejönnie... :)
Nekem egyszer ismerős mesélte, hogy a sáska a házuk 3.emeletén volt az ágy alatt, valószínűleg simán bemászott a nyitott terasz ajtón.
Én így a negyediken jobban félek a csótányoktól, amik bemászhatnak a panel oldaláról :S
Nem, a teraszon volt :) Egy korábbi, nem saját helyet viszont az ablak alatt volt egy imádkozó sáska fészek! Fotóztuk is bőszen, amikor kikeltek a kicsik, tüneményesek voltak :) A jó érzékkel odahálózott pók is örült...
Sok állatot szeretek, de egy sáskának nem jó bent, ha találnék, megmutatnám a páromnak, hogy ő is megcsodálhassa, majd kitessékelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!