Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti ha unatkoztok és nincsen...

Ti ha unatkoztok és nincsen internet kapcsolat a közelben mert olyan helyen vagytok ( pl. mamádnál vagy mit tudom én ) akkor mi a szarral kötitek le magatokat?

Figyelt kérdés

Jò sok válasz legyen...

Köszii előre is mindenkinek

2013. júl. 29. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem csak netből áll az élet. Olvass, segíts a mamádéknak, beszélgess velük, mert kitudja holnap teheted e, bográcsolás, séta, ha van tó pecázás... De te tudod mit lehet ott. Szar hogy a mai fiatalok a fész nélkül már életképtelenek.
2013. júl. 29. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Verd ki...
2013. júl. 29. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs internetkapcsolat, én általában azonnal fejbe lövöm magam. Neked is ugyan ezt ajánlom, a beszélgetés, olvasás, séta, barkácsolás, főzőcskézés nem is élet, felesleges velük bajlódni. Cicás képeket kell nézegetni viccoldalakon és az ismerősök linkjeit lájkolni, amiket ugyan arról a viccoldalról osztottak meg, amit már háromszor átnyálaztál. Perfekt.
2013. júl. 29. 14:40
 4/10 kovpet ***** válasza:

Olvass...

Vagy vigyél magaddal mobilnetet és gyakorizz. :)

2013. júl. 29. 16:25
 5/10 anonim válasza:
a "kint" szorol hallottal mar? :)))
2013. júl. 29. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva sajnállak.

Egyébként azt tudod, hogy 15-20 évvel ezelőtt még nem is volt net?

Én gyerekkoromban, lány létemre pl. fociztam a barátokkal, fára másztunk, bicikliztem akár egyedül is, bunkert építettünk, játszottam a kutyámmal, jártam a környező erdőt, lent voltam a folyóparton, rengeteget barkácsoltam, fűrészeltem/szögeltem/festettem...siklókra vadásztam...

Én még csak tv-t sem néztem, de soha nem unatkoztam. Ha nem voltak épp a közelben barátok, vagy nem értek rá, egyedül is nagyon jól feltaláltam magam.

Később, fiatal koromban pedig suli után otthon kis tanulás, majd barátnőzés. Ekkoriban sem néztem tv-t sem, nemhogy még netet!:) Netről akkor még csak nem is hallottunk!:) Sőt! Telefon sem volt! Szuper volt, hogy ha beszélni akartál valakivel, akkor megemelted a popódat, és elcsámpáztál az illetőhöz...és vagy otthon volt, vagy nem...:) Ne tudd meg, mennyivel jobb volt az az idő, mint a mostani, mikor nem is találkoznak az emberek, mert hisz miért? mikor úgyis tudunk dumálni facen, telón...

2013. júl. 30. 11:26
 7/10 anonim válasza:
Meditálok, nyújtok, sétálok, levegőzök. Ha pedig nincs internetkapcsolat akkor akkor ugyan ezt.
2013. júl. 31. 18:54
 8/10 anonim válasza:
Én például ha nagyapámnál vagyok aakkor megengedi, hogy használjam a műhelyét és barkácsolok
2013. aug. 9. 14:21
 9/10 anonim válasza:

-olvasok,

-nyelvvizsgára tanulok

-mamámmal bújócskázok :"D(1x kitalálta)

-kártyázunk

-beszélgetünk a papámról

-beszélgetünk rólam

-segít a tanulásban

-fűnyírózok

-megetetem a kutyáját

-játszok a kutyájával

-filmet nézünk: eddigi mamámmal megnézettek: ((xd))üvegtigris1,2,3. Valami amerika. Felhők felett 3méterrel. Lol.Ted ((xdd)).Mamma mia. Mama kicsi fia. Mama. A varázslat. Gru,Gru2. Hupikék törpikék1,2.Nagyfiúk 1,2.

amúgy az én mamám

2013. aug. 14. 15:27
 10/10 anonim válasza:

***lemaradt a többi bocsi:**

amúgy az én mamám a mostani századi készülékes.:D okostelefon. notebook.stbb..:D

2013. aug. 14. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!