Ti ha unatkoztok és nincsen internet kapcsolat a közelben mert olyan helyen vagytok ( pl. mamádnál vagy mit tudom én ) akkor mi a szarral kötitek le magatokat?
Jò sok válasz legyen...
Köszii előre is mindenkinek
Olvass...
Vagy vigyél magaddal mobilnetet és gyakorizz. :)
Őszintén szólva sajnállak.
Egyébként azt tudod, hogy 15-20 évvel ezelőtt még nem is volt net?
Én gyerekkoromban, lány létemre pl. fociztam a barátokkal, fára másztunk, bicikliztem akár egyedül is, bunkert építettünk, játszottam a kutyámmal, jártam a környező erdőt, lent voltam a folyóparton, rengeteget barkácsoltam, fűrészeltem/szögeltem/festettem...siklókra vadásztam...
Én még csak tv-t sem néztem, de soha nem unatkoztam. Ha nem voltak épp a közelben barátok, vagy nem értek rá, egyedül is nagyon jól feltaláltam magam.
Később, fiatal koromban pedig suli után otthon kis tanulás, majd barátnőzés. Ekkoriban sem néztem tv-t sem, nemhogy még netet!:) Netről akkor még csak nem is hallottunk!:) Sőt! Telefon sem volt! Szuper volt, hogy ha beszélni akartál valakivel, akkor megemelted a popódat, és elcsámpáztál az illetőhöz...és vagy otthon volt, vagy nem...:) Ne tudd meg, mennyivel jobb volt az az idő, mint a mostani, mikor nem is találkoznak az emberek, mert hisz miért? mikor úgyis tudunk dumálni facen, telón...
-olvasok,
-nyelvvizsgára tanulok
-mamámmal bújócskázok :"D(1x kitalálta)
-kártyázunk
-beszélgetünk a papámról
-beszélgetünk rólam
-segít a tanulásban
-fűnyírózok
-megetetem a kutyáját
-játszok a kutyájával
-filmet nézünk: eddigi mamámmal megnézettek: ((xd))üvegtigris1,2,3. Valami amerika. Felhők felett 3méterrel. Lol.Ted ((xdd)).Mamma mia. Mama kicsi fia. Mama. A varázslat. Gru,Gru2. Hupikék törpikék1,2.Nagyfiúk 1,2.
amúgy az én mamám
***lemaradt a többi bocsi:**
amúgy az én mamám a mostani századi készülékes.:D okostelefon. notebook.stbb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!