Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Teleki téren szeretnék...

A Teleki téren szeretnék lakást venni és érdekel a véleményetek, mikor teszik rendbe a teret?

Figyelt kérdés
Egy nagyon szép új építésű lakásról van szó.Nagyon tetszik nekünk, de max 6-7 évig tudnánk itt lakni mert akkor már kéne egy nagyobb:-) Félek nem fogjuk tudni eladni mert nem rendezik addig a környéket:-( Mi a véleményetek?
2009. okt. 23. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
A helyedben bemennék a helyi önkormányzathoz, és ott kérdeznék rá, hogy vannak-e ilyen tervek a közeljövőre.
2009. okt. 26. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
tervek vannak már rég óta de félek nem lesz belőle semmi:-( Mit gondoltok, nagyon gáz az a környék?
2009. okt. 26. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A gettó, és a kocsisor sarka. Én még fényes nappal se szeretek arra menni, ha mégis akkor csak zárt ajtókkal. Sétálj egy kört a környékbeli utcákban, de ne vigyél magaddal semmilyen értéket. Két sarokra van a Mátyás tér, onnan nyílik a Tavaszmező utca, ahol nerég vertek meg egy egyetemistát, mert bement a "cigányok utcájába". Ajánlhatom még a Dobozi-Magdolna-Lujza utca kört élménygyűjtésre.
2009. okt. 27. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Két sarokra van a Mátyás tér? Én akkor néha busszal arra járok átutazóban, de nem mernék leszállni. Szerintem ne vegyél ott semmit. :S
2009. okt. 27. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi sétálgattunk arra de nem volt semmi:-) A Keleti fele, a köztársaság tér fele(ami úgyszintén 2 utcányira van) nagyon szép a környék! Nagy patinás házak, tiszta utcák, szép rendezett óriási játszótér... csak a Teleki tér másik oldala gázosabb egy kicsit:-(( de mi nem azon az oldalon laknánk:-))) Nem tudom mit tegyek:-(
2009. okt. 28. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!