Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Légyszíves, mondanátok szép...

Légyszíves, mondanátok szép színeket?

Figyelt kérdés
Most 4 szobás lett a házunk. Az én szobám már volt, kék,narancssárga,sárga,piros,stb... Ha lehetőleg valami szép színt de akkor fiúsat. (Mert fiú vagyok.). Azért is tőletek kérek színeket,tárgyakat (úgy értem,hogy tárgyakat,hogy például van 1 kék labda és a színére legyen festve). Ha lehet, viszonylag ne oltogassatok! Különleges szín kell. (15F) (Tudom,hogy erre általában az a válasz jönne,hogy a te szobád, a te saját dőntésed) <<< EZT mellőzzétek ha lehet. Köszi Előre is!

2013. júl. 17. 07:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségeteket! Olyan bútorra gondoltam, (előbb legyen meg az,utána gondolkozok a falszínen) olyanra gondoltam, ami minden színhez passzolna,vagy jól mutatna. Ezen töröm a fejem. Egyébként még egyszer nagyon köszönöm a tippeket! Gondoltam mintásra,kockásra,csíkosra de az nekem nem nagyon jön be. Tehát nem úgy szeretném,hogy egyik fal ilyen másik meg olyan részben azért is mert azt mondják néha : olyan kétszínű vagy mint ez a szoba.:D Az is eszemben volt már,hogy valahogyan, ne kérdezzétek,hogy,hogy mert nem tudom hogy,hogy ezt szeretném a szobám egyik falán ez ilyesmi lenne: [link] mint ezen az oldalon ezeken a képeken valamelyik. Egyébként 15F vagyok = 15 éves fiú, és ezért akarok valami különlegeset.
2013. júl. 18. 08:23
 12/20 Noncsi14 válasza:
Ha a bútor villágos barna akkor a fal sznie lehetne: világos zöld,égkék,király kék,türkisz kék,capuccino szinű.Ha ezek a szinek közül valamielyik tetszik akkor milyen tárgyakat mutatnak jól szinben mellete:ezüst,szürke,hamu szürke,fehér,drapp.Remélem sikerült segitenem egy kicsit.Ha valami vagyányat szeretnél feldobhatod a szobád falál,vagy a szekrény ajtódat valmi menő szöveggel idézettel már a párnára is leht ilyet csináltatni....
2013. júl. 18. 16:28
 13/20 anonim válasza:
Nekem mindegy volna, mert nem a szobám négy fala között akarom leélni az életemet, de ha már kérdezed, akkor fekete, sárga halálfejekkel. :D
2013. júl. 18. 21:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát mostani "utolsó előtti" Noncsi erre csak azt tom mondani,hogy 2013 ban élünk xDD Na azért jelenlegi "utolsó" na én sem akarom 4 fal között leélni az életem. Főleg nem halálfejekkel. Még nagyon gondolkozok... Tapéta sem rossz választás? Miért ilyen bonyolult a világ? :S !?!
2013. júl. 18. 23:50
 15/20 anonim válasza:

Nekem is tetszik a cappucino, vagy barna...Az éjjel nappal Bp-ben Lali szobája olyan színű, szerintem nagyon jól mutat! És tehetnél rá képeket, amik illenek hozzá! Mondjuk amiben van türkiz,citromsárga,fehér. Vagány lenne!

[link]

2013. júl. 23. 18:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát azért Lali szobája kicsit más... De valami modernet szeretnék. Mit mondanátok arra,hogy valamit lefesteni rá, esetleg tájképet, ilyesmit. Mi az egyszerű? Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2013. júl. 23. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
a 7. válaszban írtam neked weblapot, ahol tájképes tapétákat lehet kapni. Inkább az, mint festeni.
2013. júl. 23. 19:52
 18/20 anonim válasza:
Szerintem már ha festeni akarsz rá valamit, ne tájkép legyen. Ha modernet akarsz, akkor válogass a mai modern képekből, vagy fess rá grafityvel. Bár ha ez távol állt tőled, ne hallgass rám természetesen, de most ezek a menők.
2013. júl. 23. 19:59
 19/20 anonim válasza:
Páromnak olégyan volt a szobája, hogy a számítógép asztalnál tla tapéta volt a falon. Annyira megtetszett, jó hangulatot adott, hogy a mostani közös házunkban is ilyet tervezünk a narancssárga színű fal mellé. Jól mutat a színes falhoz valamilyen jó mintájú tapéta.
2013. júl. 23. 20:01
 20/20 A kérdező kommentje:
A tapéta téma jönne úgy,be ha van benne valami csodálatos, mint például nem tájkép,hanem egy gyönyörű helyet ábrázol,vagy a csillagos eget... Csak,hát nehéz találni tapétát akár hol is. Nem tudtok Ajkán (Nem oda valósi vagyok,csak az van legközelebb) tehát nem tudtok ajkán egy utat tapéta boltba? Vagy bolt neveket, ilyesmit ahol lehet szépeket kapni? Igen köszönöm a 17. válaszoló a 7.válaszában küldött 1 ilyet de ott még nem néztem teljesen szét. Grafity/grafiti/...-k ahogy leírtad, messze állnak tőlem borzasztóan. Cappuccino szín, elég világos de most már gondolkoztam a hupi lilától a >>> karmazsin vörösig... Nehét így leírni,hogy szép színt akarok a szobámba mert mindenkinek más a szép szín végülis, vagy is mindenkinek más az ízlése. Akkor még olyat keresek aminek van hangulata. Vagy olyan a hangulata,hogy : tükrözi saját magát a szoba,vagy,hogy látványosan egyik tárgy kiemeli emezt, amazt...
2013. júl. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!