Egy liternyi mikrogyöngy (előhabosított polisztirol gyöngy) mennyi kilógrammnak felel meg? Mérte már meg valaki?
Figyelt kérdés
Szoptatós párnát szeretnék varrni, csak nem tudom hogy mennyi polisztirol gyöngyöt vásároljak.
Köszönöm
2009. okt. 19. 19:51
1/4 anonim válasza:
Nekem 20 liter kellett hozzá. Ez kb. 1-2 kg.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. ilyen arányra gondoltam én is, csak az a bajom hogy amit én láttam párnát (160*40cm) összesen 0,9kg.
2009. okt. 19. 20:39
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél több gyöngyöt, mert sokoldalúan fel lehet használni, pl. plüssállatkák kitömésére (duplán bevarrva, baba negyhogy szétszedje)! Ülőpárnát, babzsákot is lehet készíteni, ha nagyon sok gyöngy marad.
4/4 anonim válasza:
a relaxfotel.hu-n 1500 Ft-ba kerül 1kg, ez kb 80-90 liter. Szerintem nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!