Mi a neve ennek az alkatrésznek, ami a wc tartályban van?
Figyelt kérdés
ez miatt folyik a víz le a csészébe, mert az a gumi tömítő szerintem nem zár elég jól. ami a képen van, azt az egészet gondolom ki kell cserélni, mert a gumit csak külön nem tudom leszedni. mi ennek a neve, mert interneten rendelnék?
köszönöm előre is
2013. júl. 14. 19:59
2/8 anonim válasza:
4/8 waland válasza:
Pedig le tudod szedni a gumit, csak nagy a nút, amibe belemegy (párszor már megfordítottam, mielőtt kicseréltük). Lehet kapni WC-tartály felújító készletet, abban van. Biztos, hogy az nem zár jól, és nem a szelep? mert a tartály akkor is folyik, ha túltöltődik a szelep lezáratlansága miatt.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.
most nézem hogy a gumit csak egyszerűen le kell szedni, kiszedni a peremből. akkor elég csak azt vennem szerintem
2013. júl. 14. 20:43
6/8 anonim válasza:
Elég,de vidd magaddal a régit az üzletbe.
7/8 A kérdező kommentje:
remélem találni fogok, mert az én tömítőm 74mm, neten meg csak 64-eseket találok..
2013. júl. 14. 22:39
8/8 A kérdező kommentje:
sikerult a 64es kellett hozza, a mienk mar ki volt nyulva 74ig..
koszi
2013. júl. 16. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!