Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen fajta füstölő jó?...

Milyen fajta füstölő jó? Próbáltam már párat, de nem a legjobbak.

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

satya sai baba

NAG CHAMPA

agarbatti

ez biztos nagyon jó! Bahiából származik.

Lényeg:olyat vegyél, ami nem mű, esszenciaillatú, hanem igazi, természetes.

Ekkor a levegőt is fertőtleníti, és biztosan jó az illata. Ne bevásárlóközpontban, hanem kis, egzotikus boltban keresd. Ne a fényes, fotós dobozokat nézegesd, hanem a matt, kicsit furákat. Ami túl egyszerűnek tűnik. Ez kék, lapos 1cmx3cmx21 cm doboz.

Olyan helyen vedd ahol az eladó valami kéziszőttes ruhát visel, vagy raszta, vagy nagy ékszerei vannak, stb. Kérdezd őt! Vagy vegyél a karácsonyi vásáron a krisnásoktól, az biztos jó.

Ez új szerzemény, betölti a lakást, de mi nem tudunk betelni vele!

Ja, és rajta van: made in India. Nem csájna!

nag champa, beírod a keresőbe, s láthatod.

2009. okt. 19. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a BHARATH DARSHAN a kedvencem, nagyon kellemes, "keleties" illata van, sokáig érezni a lakásban, de mégsem túl erős, tolakodó az illata.

[link]

2009. okt. 19. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek!!!!:)
2009. okt. 19. 19:43
 4/5 anonim válasza:
Én kókuszosat szoktam venni (tescoban) de még nem sikerült megunnom, nagyon imádom az illatát :)
2009. okt. 19. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer (akcióban véletlenül) vettem zöldtea illatút, isteni volt. Sajnos, azóta bárhol keresem, nem találtam újra.
2009. okt. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!