Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor jönnek a...

Szerintetek mikor jönnek a fiuk ki? :D Bövebben lent

Figyelt kérdés
A lényeg nagy vihar. Elöttünk füzfa fele kiborult, amit összevagdalt a tüzoltoság, azota is ott van, de a fa másik része eldölt egy bizonyos szögbe, ahol rajta fekszik a elektromos kábelen, bejelentettem 3 napja felvették az adatokat, és közölték, küldik a fiukat! Fiuk eltévedtek, vagy nem tudom mi történt , de nem jöttek, na most elég veszélyesnek néz ki, mert ha tényleg leszakad akkor az utra kábelestöl esetleg buszra, kocsira stb... de az még semmi, mert mi ott járunk ki, gyerekek elötte mennek a buszhoz, bármikor kidölhet, ki lesz akkor a hibás, nem igazán várnám meg a dolgokat.
2009. okt. 17. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen számot hívtál, ne az országos számát hívd a tűzoltóknak, hanem a helyi tűzoltóállomásra telefonálj be! Felhívhatod az önkormányzatot is!
2009. okt. 17. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is telefonálnék mindenkinek és ordítoznék a telefonba mert máskép nem veszik komolyan az embert. És hát naponta többször hívnám őket, fenyegetőzés stb, manapság csak így lehet valamit elintézni. Tapasztalat.
2009. okt. 17. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Kérdés mellett a hirdetés meg favágás.

Hát de nagy poén.

2009. okt. 18. 06:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma ujra hivtam öket mikor jönnek, azt mondták majd ha a munkalap oda erül hozzájuk, közöltem velük ha leszakitja a vezetéket és nem lesz áramunk, vagy valami tönkremegy kifizetik, erre még a csaj volt felháborodva, hát nem tudom, ( jöhetne 1 kis vihar bemoszerolni öket ) bár lehet én rosszabbul járnék, és még mindig itt log a fa a vezetéken a kapunk elött, bármikor szakad lefele.
2009. okt. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!