Betolakodókkal mit lehet tenni illetve hogyan kaphatnám el ezt a típust?
Közterület felügyelőknek is lehet szólni, avagy rendőröknek, de előbbi esélyesebb. Nálunk is voltak hasonló ügyek a külső területeken, betörések, stb. Azóta éjszaka is gyakrabban járőröznek arra.
Egyébként készítsetek videó felvételt arról, hogy a ti területeken mászkál! Akkor már is van egy bizonyítékotok és mehettek vele rendőrségre. Minden esetre én első körben ahogy a második is mondta összeszednék pár erősebb embert és megkérdezném tőle, hogy még is mi a frászt kóricál nálatok, amikor semmi joga nincs ott lenni. Ha nem hallgat a szép szóra, akkor fenyegetőznék azzal, hogy hivatalos szervekhez fordulok, hátha már ez is meghatná és kész.
Vegyél egy vadkamerát és tedd fel oda ahol be szokott mászni. Amikor bemászik akkor a mozgásra majd lefényképezi az illetőt. Célszerű fára vagy ilyesmi helyre rakni, ahol nincs szemelőt. 2-3 alkalom után szépen be kell vinni a képeket a rendőrségre és feljelenti.
De én is azt tenném amit már előttem leírtak, hogy pár baráttal rászánni pár éjszakát és megfogni az illetőt és jó alaposan elverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!