Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem lehet kimenni a...

Miért nem lehet kimenni a társasházunk tetőjére napozni?

Figyelt kérdés
Lakat van a kivezető ajtón, a közös képviselő azt mondta nem lehet kimenni. A tető nem közös tulajdon mint a kert?

2013. júl. 5. 12:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves 10! A 9. vagyok. Leírtam, hogy nem házgyári panel háztól van szó, hanem alagútzsalus házról. A legfelső födém ugyanúgy volt kizsaluzva és kiöntve, mint a többi szinten lévő födém. Semmivel sem gyengébb a födém, ugyanolyan masszív szerkezet. A vízszigetelésen is simán lehet járni, ez nem lego-ház, hogy beton lapokon kell lépkedni, hogy nehogy kárt tegyünk a néhány hét alatt felépült házban (majdnem egy évig épült az épület) A korlát is kb. 120-130 cm magasságig kizsaluzott vasbeton. Semmi rosszat nem tettünk, a szomszéd ház tetején (ami teljesen megegyezik azzal az épülettel, amiben felnőttem) most is ott van a lakók által is látogatható növényekkel teleültetett terasz.
2013. júl. 5. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy ez a társasház járható felülettel van ellátva. Ha írod, egészen másképpen válaszolok.

A válaszom azonban minden panel lakóépületre érvényes.

Tőled bár nem írtad elnézést kérek.

2013. júl. 5. 23:05
 13/19 A kérdező kommentje:
na mindegy, ez akkor is hülyeség, nem ugrálni, meg járkálni akarok, csak feküdni.
2013. júl. 6. 16:54
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Kisvárosban élek egy úgymond luxus társasházban. A tetőre ki lehet menni, mű fű van le terítve padok, napozó ágyak illetve grillező van a tetőn. Korláttal van körbe véve. Nyáron van, hogy a tetőn alszunk a párommal, vagy ha csajos este van. Nap közben sokan napoznak a tetőn, a gyerekeknek medencét visznek fel ott fürdenek.
2013. júl. 7. 00:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És ez mégis hogy a f***ba jön ide??
2013. júl. 7. 13:17
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező úgy a fa*zomba jön ide, hogy ha nem csóró körülmények között élnél akkor ki lehetne menni a tetőre napozni! Bunkó, paraszt vagy!
2013. júl. 7. 13:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Én Bp. XII-ik kerületében élek a hegyen egy új építésű társasházban, Te meg egy valahol vidéken. És úgy nem jön ez ide, hogy nem az volt a kérdés, hogy mire tudod verni a nyálad amire én nem, hanem az, hogy vajon mi az oka, hogy a mi tetőnkre nem lehet kimenni.
2013. júl. 8. 06:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor költözz olyan házba ahol verheted a nyálad és kimehetsz a tetőre!
2013. júl. 8. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Bocs kérdező,de a válaszadó csak leírta,hogy náluk kilehet menni,sőt még be is van rendezve. Mások sem konkrétan arra válaszoltak (vagyis nem mindenki),hogy miért nem lehet kimenni,hanem a gyakorlatban írták,hogy nem mehetnek, vagy mehetnek. Nem értem miért hurrogtad le a válaszadót ilyen hangnemben? Nem volt igazad.
2013. júl. 8. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!