HELP! Mit csináljak? Elolvadt az ablak.
Figyelt kérdés
A lámpa elolvasztotta az ablak keretet meg azt a gumit az alján. Ha anya meglátja,kinyír!!! Nagyon durrván megégett mert úgy füstültt! Még nem próbáltam meg becsukni,hogy mennyire látszik,mert forró! Bocsi a helyesírásért! Anya meg fog ölni!! Mit csináljak?
13/L
2013. júl. 3. 22:00
11/13 anonim válasza:
Ha anyukád egy kicsit jobban belegondol, akkor rájön, hogy akár nagyobb baj is történhetett volna. Mert ha már füstölt, akkor az idővel meg is gyullad. Szerencse, hogy időben észrevetted.
12/13 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki..Nem volt mérges különösebben,mert végülis csak csúnya lett..Meg ő is azt mondta,hogy máskor figyeljek erre mert fel is gyulladhatott volna. Majd töltök fel képet róla,mert látom sokan nem tudják elképzelni.
2013. júl. 4. 12:46
13/13 anonim válasza:
Apám a számítógépházát olvasztotta meg egy lámpával, szerintem vegyél bele olyan körtét, ami nem melegszik annyira, és akkor nem is fog megolvadni.
(most nálunk olyan van az összes lámpában, és több óra működés után is egyből hozzá lehet érni, és érzem hogy kicsivel forróbb a kezemnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!