Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten, hol kapható egér...

Budapesten, hol kapható egér elleni bármi?

Figyelt kérdés
próbáltam már a ragasztót, rá sem ment az egér. a csapót nem szeretném, mert kismama vagyok, és félek, hogy becsukom az ujjamat. valami csapda, vagy ilyesmit szeretnék. a méregre is gondoltam, de ha a szekrény mögött hal meg, akkor nem vagyok sokkal kisegítve...
2009. okt. 16. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a macskát:)
2009. okt. 16. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy lakásban, vagy házban laksz. Honnan jönnek az egerek? Ha házban élsz, meg kell keresni a forrást, és megszüntetni az "ingyenkonyhát"!(magokra gondoltam) Ha lakásban, akkor meg kellene keresni azokat a helyeket, ahonnan bejöhet az egér, és azt mind betömködni. Egyébként a mezőgazdasági boltokban lehet kapni humánus egércsapdát. Ez egy olyan szerkezet, ami fémhálóból készült, elfordítható az alja, és egy fémhálóból készült szűk bemeneti lyuk van a tetején. Sajtot kell a közepébe helyezni, az egér bemászik, de a hálón vissza már nem tud menni. Nem döglik meg, megfogod az egészet és az utcán az elforgatott alján kiengeded a bokrok közé. A ragasztó nem humánus, beleragad, nagyon sokat szenved, míg megdöglik. Az egér feltételezett útvonára kell lerakni, vagy oda, ahol mocorogni hallod. Az egérméreggel is kell vigyázni, mert ha felzabálja és olyan helyn döglik meg, ahonnan nem tudod előhalászni, borzalmas büdös lesz. A csapda a legmegfelelőbb megoldás. Én 1 éve kb. 200 forintért vettem. Lehet kapni kb. 2.500 ft-ért elektromos egérriasztót, ami olyan magas frekvencián bocsájtja ki a hanghullámot, hogy menekül az egér. Nem fogyaszt sok áramot.
2009. okt. 16. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:

úristen, köszönöm szépen!!

kertes házban élünk, sokat volt nyitva a bejárati ajtó, ami mellett ott a konyha, és szerintem a szekrény mögött lehet. de megőrülök, mert minden összesz*rik, napona kell fertőtlenítenem a konyhát, már lassan főzni sem tudok emiatt..

hallottam már, hogy mezőgazdasági boltban, de fogalmam sincs hogy hol van ilyen pesten.

2009. okt. 16. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:

11:41 vagyok

Én az elektromos egérriasztót a XIII., Lehel úton lévő (a Fenrdinánd híd előtt) TVshop, vagy Teleshop üzletben vettem, a hálós egérfogót pedig a Lehel piac mögötti (Bulcsú u.) mezőgazdasági boltban. Egyébként valóban jó ötlet volt az első válaszolótól a cica.(cicák) Biztosan nem mernének bemenni az egerek.

2009. okt. 16. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

igen a cica is jó ötlet, de kismama vagyok, és az orvos nem tanácsolta.

köszönöm a választ, nagyon hasznos volt!!

2009. okt. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!