Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány emeletes volt a legnagyob...

Hány emeletes volt a legnagyobb családi ház amit eddig láttál?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 22:04
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:

Az enyém a pincétől a padlásig 5 szintes. :-)

Valószínűleg vannak ennél sokkal nagyobbak is, de nekem még ez is hatalmasnak tűnik.

Igaz, hogy sokan is lakunk benne, nagy a család. :-)

2013. júl. 2. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Élőben nem láttam (nem is szeretném), de régebben volt egy cikk a neten, hogy Mumbai-ban elkészült egy 27 emeletes felhőkarcoló (175 méter magas, tehát lehetne ennél több emelet is), ami egy család otthona (a világ legdrágább lakóháza).
2013. júl. 2. 22:46
 3/7 anonim válasza:
Élőben amit láttam úgy emlékszem 3 emeletes volt a legnagyobb plusz pince.
2013. júl. 3. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem volt olyan nagy, de úgy 6-7 szintes? Lengyelország déli részén jártunk s ott még a 2 szintes ház is ritkaság volt, a házak egyszerűen sok szinttel rendelkeztek, ennek egy része persze már a tetőn, de akkor is. Irigyeltem őket, szeretem a sokszintes házakat, a mienk csak 2, plusz lent a pince.
2013. júl. 3. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk pincével és a padlással 6 szintes, de ilyen szinteltolásos.Így nagynak hangzik de nem az.
2013. júl. 3. 05:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Budapest Vezér utca:

[link]

2013. júl. 3. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha pincét, padlást is beleszámítjuk, akkor a miénk is 6szintes. Szinteltolásos, félemeletek vannak...nagyon rossz megoldás..
2013. júl. 3. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!