Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régi fa kert padról festék...

Régi fa kert padról festék eltávolítása?

Figyelt kérdés
Régi fajta, elég nagy, tele apró helyekkel, ahová a csisziló nem fér be. Ahová hozzáférek, ott is nehezen jön le a régi festékréteg, ráadásul több réteg is van rajta. Valami vegyszer van, ami oldja a festéket, de a fát nem bántja? Lazúrral szeretném lekenni.
2013. júl. 1. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi hőlégfúvó+spaklit használtunk, a mélyedésekhez meg kromofág+drótkefe párosítás vált be.
2013. júl. 1. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Jobban jársz,ha leszeded a fát,és úgy csiszold le,előzsör valami nagyon dúrva(pl 36-s)csiszolókoronggal...majd finommal.

Még jobb,ha leszeded,és elviszed,abrikterrel legyalultatniés újrafesteni

Nem egy horror összeg egy fűrésztelepről venni,ott helyben legyalultatni...és otthon lekezelni,lefesteni.Új kapupánt csavarok,és kész. Úgy jó pár évig új padod lenne.

2013. júl. 1. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Kromofág nem bántja a fát? Szétszednie nem fogom tudni, vagy ha mégis, akkor az összerakás nem fog menni.
2013. júl. 1. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1-eske vagyok

Nem lesz baja a fának a kromofágtól. Én az öreg ajtótokot csináltam a leírt módszerrel, utána lazúrral kentem 3 éve, és azóta is jó.

2013. júl. 1. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-eske a választ. 2-eskének is köszönöm. Akkor beszerzek egy kis festékmarót.
2013. júl. 1. 23:02
 6/6 anonim válasza:

Na, hogy sikerült a festék eltávolítás? Mivel csináltad, és mennyi időbe, illetve összegbe került a mutatvány?

Már sajnos későn találtam rá erre a kérdésre, de így utólag szeretnék ajánlani erre egy linket a későbbiekben ha esetleg hasonló problémával küzdő más személy is esetleg rátalál kérdésedre.

[link]

2015. nov. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!