Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az egyik...

Mit csináljak, ha az egyik szobánkban penészes a sarok, és a bútorok is átveszik a szagot?

Figyelt kérdés
Pár éve vettünk egy heverőt, aminek fa ágyneműtartója van. Ha felnyitom, iszonyatosan érződik a penészszag, az ágyneműt és semmit nem merek belerakni, rögtön átvenné a szagát. Mellette a parketta is olyan szerintem. Ha ecetes vízzel átmosnám, az jó lenne? A hypot ajánlották még, de az a fára is jó szerintetek? Amúgy a heverő szövetén semmit nem érezni szerencsére.

2013. jún. 23. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Savo vagy hipóval szoktam lefújni (a hipo pont olyan jó és olcsóbb is) hipóval töröltem már át a szekrény (régi igazi fa szekrény) hátulját és nem láttam,hogy bármi baja is lett volna. Amúgy az ágy ne legyen túl közel a falhoz...át kell mindent törölni és jó pár napig felnyitva szellőztetni az ágynemű tartót...ha megtehetitek akkor mikor ilyen melegek vannak és nem igazán kell arra számítani,hogy leszakad az ég kitenni a napra (de ugye ez kertes háznál működik)
2013. jún. 23. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
A szobának az leghidegebb része,ezért télen ott csapódik le a pára .Ha jól emlékszem domesztosszal távolitottuk el,de ezt csak akkor lehet alkalmazni ha mosható festékkel van kifestve .
2013. jún. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!