A szobába költözött egerek ellen hatásos a könnygáz?
Szerintem nem mennek el, sírva fogják rágni a sajtot.
A macska a legjobb egér riasztó, és ráadásul bio.
Nem tudom mi legyen. Elegem van belőlük. Egyszer majdnem sikerült egyet fejbelőnöm egy légpuskával, de nem fért el a légpuska csöve. Azóta meg elszaporodtak.
Még valami alternatíva?
A ragasztós egérfogó hosszú, kínzó halált okoz, akármennyire idegesítőek az egerek.
A sima egérfogó jobb, mert nem szenved hosszasan az állatka, ugyanez vonatkozik a macskára is. Nekem Pikoló cica bevált, mint aranyos, családbarát egérirtó-riasztó eszköz.
Az egérlukat rakd körbe egérfogóval de úgy hogy egy négyzet centi hely se maradjon.A csapdára meg kötözd rá a kaját.
VAgy tömd be a lukat.Én gipszet ragasztót meszet kicsi vizet meg purhabot kevertem össze egyszer mert már totál elegem volt belőlük.Beletömtem a lukba azon nem jöttek át.
Egérlyukba üveget kell törni és aztán gipsz vagy valami,állítólag,mert azon kívül mindenen átrágják magukat.
És igenis van aki légpuskával vadássza az egereket :D én is ismerek egyet :) és Ő a verebet nem is ágyúzza
Mellesleg akit idegesítenek az egerek,nem hiszem hogy azt érdeklik a humánus megoldások...
Adj nekik!Én már előre félek a téltől,falu szélén lakunk...Engem nem csak idegesítenek,hanem még félek is a kis mocskoktól,bár eddig a szobában még nem volt,hála Istennek!!!Azt viszont nem bírnám elviselni,ha macska lenne a házban...hülyét kapok még a gondolattól is! :S
Ja,és nem hiszem,hogy a könnygáz hatásos lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!