Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szobába költözött egerek...

A szobába költözött egerek ellen hatásos a könnygáz?

Figyelt kérdés
A vélt fészkükbe befújtam egy flakonnal. Egész éjjel ott randalíroznak a szobámban. Szerintetek elmennek?
2009. okt. 11. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet egérfogóval többre mennél:D:D:D
2009. okt. 11. 10:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem mennek el, sírva fogják rágni a sajtot.

A macska a legjobb egér riasztó, és ráadásul bio.

2009. okt. 11. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egérragasztót, rá kaja= 100%
2009. okt. 11. 21:26
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi legyen. Elegem van belőlük. Egyszer majdnem sikerült egyet fejbelőnöm egy légpuskával, de nem fért el a légpuska csöve. Azóta meg elszaporodtak.

Még valami alternatíva?

2009. okt. 13. 06:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A ragasztós egérfogó hosszú, kínzó halált okoz, akármennyire idegesítőek az egerek.

A sima egérfogó jobb, mert nem szenved hosszasan az állatka, ugyanez vonatkozik a macskára is. Nekem Pikoló cica bevált, mint aranyos, családbarát egérirtó-riasztó eszköz.

2009. okt. 13. 09:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Te csak viccelsz ugye??Senki nem lő egérre puskával!! :-)
2009. okt. 13. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
...kivéve, aki a verébre is ágyúval.:)
2009. okt. 13. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egérlukat rakd körbe egérfogóval de úgy hogy egy négyzet centi hely se maradjon.A csapdára meg kötözd rá a kaját.

VAgy tömd be a lukat.Én gipszet ragasztót meszet kicsi vizet meg purhabot kevertem össze egyszer mert már totál elegem volt belőlük.Beletömtem a lukba azon nem jöttek át.

2009. okt. 13. 17:15
 9/14 anonim válasza:
51%

Egérlyukba üveget kell törni és aztán gipsz vagy valami,állítólag,mert azon kívül mindenen átrágják magukat.

És igenis van aki légpuskával vadássza az egereket :D én is ismerek egyet :) és Ő a verebet nem is ágyúzza

Mellesleg akit idegesítenek az egerek,nem hiszem hogy azt érdeklik a humánus megoldások...

Adj nekik!Én már előre félek a téltől,falu szélén lakunk...Engem nem csak idegesítenek,hanem még félek is a kis mocskoktól,bár eddig a szobában még nem volt,hála Istennek!!!Azt viszont nem bírnám elviselni,ha macska lenne a házban...hülyét kapok még a gondolattól is! :S

Ja,és nem hiszem,hogy a könnygáz hatásos lenne...

2009. okt. 13. 17:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!