250 m2 a házunk, nem lenne gond a kétszer ekkora gázszámlát sem kifizetni, de egyszerűen rosszul lennék télen ilyen melegben.
2009. okt. 7. 14:07
12/20 anonim válasza:
nappali 23, háló 19
2009. okt. 7. 14:08
13/20 anonim válasza:
23 fokra állítjuk a termosztátot.
2009. okt. 7. 20:41
14/20 A kérdező kommentje:
Mi is 20-22 fokra szoktuk állítani. Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam másokra, azt hittem nálunk ez kevés, mert néha fáztam tavaly télen, de spórolás szempontjából sosem vettük 22 foknál magasabbra a termosztátot.
2009. okt. 8. 08:48
15/20 anonim válasza:
eddig gázfűtéses lakásban laktam, nem mertem befűteni, mert így is 30 rongy volt a számla, és alig 20 fok a lakásban.
komolyan mondom, ritka nagy állat vagyok, de örülök, hogy most távfűtésbe költözünk. lehet, hogy megint 30 ezret fogok fizetni, de legalább lehetek egyszál kisgatyában a lakásban télen is. :) nemtom hány fok lesz, de biztos, hogy melegebb mint itt...
2009. okt. 8. 22:19
16/20 anonim válasza:
Aki egy számot ír és a kérdésre válaszol ezzel, azt miért kell lepontozni? Sok eszetek van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.