Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti ha nappal otthon vagytok...

Ti ha nappal otthon vagytok be szoktátok zárni az ajtót?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Kertes házban élek, nem zárom az ajtót, csak éjszakára.

A kertkapu zárva.

2014. júl. 27. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is kertes házban lakom. A kertkapu zárva van, de gyakran látom, hogy bepróbálkoznak, mert a kilincs akad egy kicsit, magától nem jön vissza, félig lenyomva marad, ha nem segítem vissza. A ház bejárati ajtaját én nem szoktam mindig bezárni, de a feleségem, ha én nem vagyok otthon, ő kulcsra zárja azt is. Az ajtó közelében pakoljuk le a táskáinkat, telefonunkat ha hazérünk. Egy besurranó tolvajnak pár másodperc elég lenne összeszedni, nagyon jó fogás lenne.

Ha hátul a terasz felől megyünk ki a kertbe, akkor bezárjuk a ház elülső bejárati ajtaját, és a hátsó teraszajtó van csak nyitva.

2015. dec. 2. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Balla Irmát ez a börtöntöltelék D.Lajos is úgy gyilkolta meg Debrecenben annak idején, hogy nyitva volt a bejárati ajtó.

Nálunk is akad a kiskapu zárja a főút felől, mocskos fémtolvajok minden fémkaput megrongáltak már a környéken! A legtöbbet ma már beláncolják.

2015. dec. 2. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Annak idején az ötvenes években egy hatlakásos kisebb házban laktunk és még társbérlő is volt a lakásban. A bejárati ajtón kívülről csak gomb volt és csak sperhaknival nyitottuk, mert nem volt hozzá saját kulcs. A társbérlő is így jött be. Az ő részéhez csak 1 ajtó vezetett, azt ő külön zárta. Viszont az előszobából s közlekedőből nyíló, miáltalunk használt 3 szobának, személyzeti szobának, konyhának az ajtaja soha nem volt zárva. A házban lakó egyik asszony a társbérlőnő barátnője volt, az is sperhaknival jött be az előszobába, majd ment a barátnőjéhez. Azaz elvben az jött be a lakásba, aki akart. Az ott töltött kb. 15 év alatt soha nem tűnt el semmi a mi lakrészünkből, igaz, hogy könyveken kívül talán nem is volt semmi, amit el lehetett volna vinni.
2015. dec. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!