Ablak nélküli konyhában ér valamit az elszívó?
Figyelt kérdés
Önmagában nem kevés az? Attól félek hogy majd nem fog tudni kimenni onnan az ételszag. Össze kell majd nyitni mindig a nappalival, és azon keresztül szellőztetni vagy az elszívó elég rá? Aki ilyenben lakik segítsetek!!2013. jún. 1. 17:50
1/5 anonim válasza:
Csak olyan esetben,ha valahonnét a friss levegő után pótlás áramlik is be.DE ez ne a kémény legyen .Netán a konyha külső falán van egy szellőző.De ez olyan automata legyen,ami utána le is zár,mert télen a meleg is elszáll itt . Vannak már ilyenek is .
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki-be kapcsolni, ez a sima szellőző ami alapból van a panelekben. Néha hallom hogy zúg, de félek hogy ez majdnem semmit se szív el. Szóval akkor muszáj a nappalin át szellőztessek?
2013. jún. 1. 18:16
3/5 waland válasza:
Lehet kapni elszívót szénszűrővel, azt nem kell a kültérre kivezetni, csak bizonyos időnként kicserélni a szűrőbetétet.
4/5 A kérdező kommentje:
Akartam olyat venni, de nagyon megdobná a villanyszámlát... Meg az egy dolog hogy elszívja a szagot, de friss levegő nem kerül vissza.
2013. jún. 1. 22:48
5/5 anonim válasza:
A szénszűrővel ellátott /minden új készülékhez ez is jár,mert ez a téli használati mód /semmivel sem növeli a villany számlát.Ebben az esetben ez a szűrő szünteti meg a kellemetlen szagot .
Nem voltam tőle elájulva .
Már eleve bent is van a készülékben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!