Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ablak nélküli konyhában ér...

Ablak nélküli konyhában ér valamit az elszívó?

Figyelt kérdés
Önmagában nem kevés az? Attól félek hogy majd nem fog tudni kimenni onnan az ételszag. Össze kell majd nyitni mindig a nappalival, és azon keresztül szellőztetni vagy az elszívó elég rá? Aki ilyenben lakik segítsetek!!

2013. jún. 1. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak olyan esetben,ha valahonnét a friss levegő után pótlás áramlik is be.DE ez ne a kémény legyen .Netán a konyha külső falán van egy szellőző.De ez olyan automata legyen,ami utána le is zár,mert télen a meleg is elszáll itt . Vannak már ilyenek is .
2013. jún. 1. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki-be kapcsolni, ez a sima szellőző ami alapból van a panelekben. Néha hallom hogy zúg, de félek hogy ez majdnem semmit se szív el. Szóval akkor muszáj a nappalin át szellőztessek?
2013. jún. 1. 18:16
 3/5 waland ***** válasza:
100%
Lehet kapni elszívót szénszűrővel, azt nem kell a kültérre kivezetni, csak bizonyos időnként kicserélni a szűrőbetétet.
2013. jún. 1. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Akartam olyat venni, de nagyon megdobná a villanyszámlát... Meg az egy dolog hogy elszívja a szagot, de friss levegő nem kerül vissza.
2013. jún. 1. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A szénszűrővel ellátott /minden új készülékhez ez is jár,mert ez a téli használati mód /semmivel sem növeli a villany számlát.Ebben az esetben ez a szűrő szünteti meg a kellemetlen szagot .

Nem voltam tőle elájulva .

Már eleve bent is van a készülékben .

2013. jún. 1. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!