Gyöngyből szeretnék virágot, de hogyan?
Figyelt kérdés
Ilyen ibolyát szeretnék fűzni:
Sajnos sehol sem találok mintát, leírást hozzá :( Pedig nagyon fontos lenne!
Tud nekem valaki segíteni?
2013. máj. 17. 19:24
1/9 anonim válasza:
Itt van egy részletes leírás, ez alapján meg tudod csinálni: [link]
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt én is megtaláltam, de ez nem ugyanaz az elkészítési mód.. Sajnos :(
2013. máj. 17. 22:08
3/9 anonim válasza:
Ha már fontos, akkor miért nem néztél körül kissé?
A Picasa felhasználó egy perc alatt me lehet keresni, de én megtaláltam neked 1,5 perc alatt Ica blogját:
A leírást nem fogom megkeresni, az rád vár! Ha valamit nem értesz, akkor írj neki levelet!
4/9 anonim válasza:
*jav: A Picasa felhasználót egy perc alatt meg lehet keresni
5/9 anonim válasza:
Kifelejtettem a címet: zsurkaica@gmail.com
6/9 A kérdező kommentje:
Virágot én is találtam,nem egyet,de leírást sehol sem.. -.-'
2013. máj. 19. 17:29
7/9 A kérdező kommentje:
És azért kérnék mintát vagy leirást,mert még sosem fűztem gyöngyöt..képről pedig nem tudom megcsinálni.. És azért ezt a virágot szeretném,mert édesanyámnak ez a kedvenc virága.. Szeretnék egy tartósabb virágot vinni neki,mert szegény öreg,és nem tudja gondozni a virágokat már..legalább legyen a szobájába valami,ami nem tud elhervadni..
2013. máj. 19. 17:42
8/9 anonim válasza:
Ne rinyálj már annyit, hanem írj annak aki eredetileg csinálta azt a fűzött virágot és kitette a blogjába!
A címet már megkaptad, de itt van megint:
zsurkaica@gmail.com
Kért meg, hogy írja le, hogyan készül! Ugye ez már nem lesz nehéz?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem rinyálok.. Próbáltam már.. 1hete nem kaptam választ..
2013. máj. 19. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!