Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Dunakeszi alsó jó hely?

Dunakeszi alsó jó hely?

Figyelt kérdés
Nyár végén fogunk a párommal Dunakeszi alsóra költözni budapesti lakásból családi házba. Érdeklődöm, hogy tud-e valaki nyilatkoznia környékről, véleményeket, tapasztalatokat várok. Kérdezném továbbá, hogy a lóversenypálya közelében van-e bevásárlási lehetőség, ovi, suli, rendelő, ilyesmik...
2013. máj. 14. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Dunakeszi egy ótvar falu! 8 hónapig bírtam Budapest után azt a helyet, sikítva rohantunk vissza Bpre...
2013. máj. 14. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszoló nem tudom hol él, annyi köze van a falusi élethez keszinek, hogy éjszaka viszonylagos csend van...

Alsón ugyan nem laktam, de Dunakeszin igen. Alsó úgy tudom kevésbé van közel az általad említett dolgokhoz, persze ez attól is függ, autós megközelítésről van-e szó(a dunakeszi ipari park autóval 5-10percre van). Most már van helyi ingyenes buszjárat is. Alsó mindenképpen csöndesebb, mint Dunakeszi többi része.

2013. jún. 10. 22:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi kedves 2. válaszoló! Az első válasszal én sem tudtam mit kezdeni, sajnálom, hogy vissza kellett futnia Bp.-re :) Végülis alsón fogunk lakni a Szabadságligetben, csendes családi házas övezetben, nagyon nyugisnak tűnik, aztán majd ott lakva derül ki minden.
2013. jún. 11. 09:18
 4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Milyen ott lakni? Mi is most szeretnénk odaköltözni.
2014. márc. 20. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó szívvel ajánlom, nekünk nagyon tetszik!
2014. márc. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!