Szoktatok nagybevásárlást csinálni?
Megéri elmenni kb. 10 km-re nagybevásárlást tartani?
Melyik olcsóbb(penny, profi, lidl)?
Nem igazán szoktunk,itt van 500 méterre a tesco 8 a legnagyobb,az extra),így még 2 zsemléért is oda megyünk be.
De vizet,üditőt,tejet,cukrot,lisztet azt kartonnal veszem amikor akciós.
Ha meg van a szükséges pénz hozzá, akkor simán megérheti. Érdemes először a vegyi cuccokat és a húsokat nézni.
Pl. amikor leakcióznak egy márkásabb sampont, betétet, ilyesmit, ami akciós áron kb. annyiba kerül, mint a sajátmárkás, akkor én megveszem az éves mennyiséget.
Ugyanezt a domestossal és minden mással eljátszom.
De persze van olyan, amiben jó a sajátmárkás, de megvannak a jól bevált márkák, amiket szeretek és nem szeretek kísérletezgetni.
A Sparban pl. a sólet konzervet szoktuk venni, imádjuk. Normál ára kb. ezer, akciósan meg a fele.
Ilyen havi szintű "kisebb" bevásárlásnál, amikor csak néhány dolog kell, nem nagyon szoktam nézni, hogy hol olcsóbb 10 Ft-tal vmi. Pláne nem megyek ilyenkor 3-4 helyre.
A fagyasztót mindig akciós áron töltöm meg. Pl. mindig faros csirkecombot veszek.
Gyakran szoktam nézni a www.akciosaruk.hu oldalt, hasznos oldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!