Ha Klímát szereltetnék albérletbe, költözés után tudnám magammal vinni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 07:56
1/7 anonim válasza:
igen.de meg kell csináltatnod a falat
2/7 anonim válasza:
Vagy mobilklímát használsz, és akkor nincs olyan nagy "utómunka" vele :)
3/7 kovpet válasza:
Szerintem is jobb a mobilklíma.
Vagy beszéld meg a tulajjal, hogy te állod a költségeket, de mivel ezzel emeled a lakás értékét, kevesebb lakbért fizetsz X ideig havonta. Vagy valami ilyesmi konstrukció. Persze ilyenkor marad a klíma. Amúgy is a szerelés ára összevethető a készülék árával, így nem olyan nagy biznisz le- majd visszaszerelni ha elmész.
4/7 anonim válasza:
A mobilklíma nem túl jó megoldás, energiazabáló.
Magaddal viheted, csak rendbe kell hozatnod a falat utána.
5/7 kovpet válasza:
A mobilklíma sok szempontból rosszabb mint a split, de a falat úgyis csak a tulaj engedélyével fúrattathatja csak össze. Akkor már vagy megegyezik vele a rendesen vagy használjon mobilklímát, ahhoz nem kell semmi. Legalábbis én így csinálnám, de YMMV.
6/7 anonim válasza:
Két megoldás van:
Vagy engedi és kifizeti a tulaj a klímát és akkor marad;
Vagy te fizeted, és viszed magaddal, de az eredeti állapotokat visszaállítod, szintén az engedélyével.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A tulaj nem szívesen ruházna be klímára, ezért kérdeztem. A lakás nagyon jó áron van, de legfelső emelet, és 40 fok van nyáron. Mindenkinek ment a zöld :)
2013. máj. 9. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!