Megpróbált egy roma állampolgár bejönni a kertbe a kapunkon át. Mikor kiordítottam elrohant, de nem örülök neki, hogy ez történt. Mit tehetek ellenük?
Figyelt kérdés
Most van itt lomtalanítás és ezek mindenfelé járkálnak. Mit tehetek "ellenük".2013. máj. 6. 15:48
1/4 anonim válasza:
Ellenük semmit.A magad védelmét próbáld kiokoskodni .
2/4 anonim válasza:
Nyitva volt a kapu, vagy fel akarta törni a zárat? Előző esetben szerintem nincs félnivalód, nálunk sem zárható a kapu, és évek óta lomtalanításkor bejönnek megkérdezni, van-e felesleges fémhulladékunk. Mondtuk, hogy nincs semmi, köszönték, és elmentek. Sosem volt még semmi gáz belőle. Én sem tenném értük tűzbe a kezem, de azért fóbiásan félni sem kell.
3/4 A kérdező kommentje:
A kapu zárva volt. Én is inkább a magam, és tulajdonom védelmére gondoltam.
2013. máj. 6. 19:19
4/4 anonim válasza:
Romiciddel fel kell szorni a kertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!