Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S! ma vettem egy Tefal...

S. O. S! ma vettem egy Tefal palacsintasütőt, és észrevettem hogy le van csapva 2 helyen a széle. Visszacserélik? és csak ma, vagy akár 1-2 napon belül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
ha jól tudom, 3 napod van elállni a vásárlástól
2013. máj. 5. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ma még eltudnál jutni az üzletbe,nagyobb lenne az esélyed . Sok függ az eladótól is .
2013. máj. 5. 18:49
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. máj. 5. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában 3 napon belül vissza szokták venni, vagy kicserélik, mert néha előfordul hogy ők is benézik és így rakják ki a többi árú közé.
2013. máj. 5. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy itt olyan hiba van a terméken,amit én is okozhatok 1-2 nap alatt is . Azt kell bizonyitani,hogy még nem is volt használva . Nem műszaki meghibásodásról van szó,hisz ettől még használható .Én is vittem azonnal vissza

fém edényt,mikor megláttam a rozsdát rajt .Ezért írtam már előleg,ha lehet,akkor mennél előbb vissza vele .

2013. máj. 5. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden szó nélkül kicserélték másnap. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!