Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szúnyoghálót szereltem fel....

Szúnyoghálót szereltem fel. Megvéd a csótányoktól? Be tudja magát rágni azon?

Figyelt kérdés
Egy olcsó, 350 forintos, egyszerűen felszerelhető szúnyoghálóról van szó. Nem az a műanyagból készült, hanem könnyű ruha. Vagy csak feleslegesen félek ennyire?
2009. szept. 28. 19:41
 1/6 anonim válasza:
Komolyan, a csótányok mióta repülnek?
2009. szept. 28. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett: NEM az volt a kérdésem, hogy tud-e repülni a csótány, hanem az, hogy be tudja-e magát rágni a szúnyoghálón. (drágalátos felső szomszédtól jönnek, iszonyú koszosak...)
2009. szept. 28. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
A falrepedéseken átnyomják magukat, olyan réseken, amiket meg sem látsz. Nem az ablakon közlekednek.
2009. szept. 28. 19:54
 4/6 anonim válasza:

Első vagyok, ezt elfelejtetted mondani, így kicsit furán jött ki :)

A szúnyogháló illesztését pedig nem tudod annyira jól megoldani, hogy ne legyen a hálókeret és az ablakkeret között rés.

Tehát nem ez a jó megoldás, konkrétan kimondva :D

2009. szept. 28. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyomd körbe a szunyogh. illesztését sziloplasztal így talán jó lesz.
2009. szept. 28. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb megoldás is van!

Naponta takaríts, vagy legalábbis, kajadarabok (morzsa se!) ne legyenek a lakásban. A csótány nem megy be olyan helyre, ahol tisztaság és higiénia van. Nálunk pl sose voltak.

2009. szept. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!