Szeretnénk Budapestre költözni, kertes házba, melyik kerületet válasszuk, kb.15 millió forintunk lenne a házra?
a pénzösszeg eléggé leszűkíti a szóba jöhető helyeket.
de nem reménytelen, főleg ha nincs igényetek kacsalábon forgó palotára :) gondolom az sem olyan nagy vész ha nem fullos a kecó, de egyelőre lakható legyen.
először nézzetek szét az ingatlan.com-on, a keresési feltételeknél csak az összeget és az ingatlan típusát add meg. aztán nézd meg a bűnözési statisztikákat, illetve gondolom már hallottál egyes környékekről jó ill. rossz tapasztalatokat, szóval azt is vedd számításba.
nem tudom milyen messze éltek jelenleg a fővárostól, ha megoldható, akkor a szimpatikus házakat egy napra sűrítve nézzétek meg, és utána már könnyebb lesz a döntés, hiszen élőben is látjátok a környéket, el tudjátok képzelni az ottani életet.
azért a költségekbe számold bele az illetéket, ügyvédi díjat, egyéb apróbb kiadásokat, hiszen ezek nélkül nem lehet ingatlant venni.
Ha a 11-ben talál valaki 15-ért kertes házat, szóljon nekem is. :)
Mi pont egy éve nézegettünk házakat ebben az árkategóriában a 11., 22. ker. és Budaörs környékén. Önálló házat nem kapni ennyiért, csak házrészt, ami azért nem ugyanaz. Ráadásul a megnézettek nagy része olyan okádék állapotban volt, hogy el se hittem, hogy ezekért valaki pénzt mer kérni. Szóval szerintem ennyiért Pest külső kerületeiben érdemes keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!