Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez milyen állat? És hogy...

Ez milyen állat? És hogy űzhetném ki őket?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Kb. 3mm-es kis izék. Repülni is tudnak. A fürdőszobában és wc-ben szoktam látni ilyeneket. Mit lehet ellenük tenni, hogy ne legyenek ott?

2009. szept. 28. 10:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Helyesebben a kép linkje: [link]
2009. szept. 28. 10:11
 2/8 anonim válasza:

Nem tudom mi ez, de figyeldd meg, hogy honnan bújnak elő, és oda légyirtó ezerrel! Szerintem biztos használ!

Kaosz

2009. szept. 28. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kis fekete molylepke féle a társas házban nekünk is volt hogy előjöttek volt hogy eltűntek szerintem a párás helyet szeretik mivel nekünk is a WC-be és a fürdőbe volt. Én fújtam őket ha megláttam.
2009. szept. 28. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Van molyunk is. Vagy legalábbis előfordul. De az nem ilyen. Nagyobb és nem ennyire kerek, széles alakú.
2009. szept. 28. 18:20
 5/8 anonim válasza:

Nálam is vannak ilyenek. :(

Ha tudod a végleges megoldást, feltétlen szólj!! :)

2009. szept. 29. 06:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne mááár! Most lettem ideges :D Nálunk eddig sosem voltak ezek a rohadt dögök, de pár hete megjelentek! Írtjuk őket, mindenféle módon, de egyszerűen nem húznak el! Én is nézelődök mindenfelé, mi ez, de sikertelenül :(((
2009. szept. 30. 22:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Hi-hi! :) Én küldtem őket. :)

Nálunk már nincs annyi. Nem csináltam velük egyelőre semmit, de egyre ritkábban látom őket. Pókból viszont egyre több van. A legkülönbözőbb méretekben és fajtákban. Lehet, hogy ezek ették meg...

2009. szept. 30. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyum csatornalegyeknek hívja őket :) Fürdőbe nálunk is a pók fogdossa őket, de azok csak a szellőzőnél vannak. Ezek a kis lepkeszerű akármik pedig a csempén :( Remélem, eltűnnek, ugyan nem bántanak, de kívül akkor is tágasabb! :@
2009. okt. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!