Debreceniek! A következő utcák mennyire tűnhetnek jó választásnak ingatlanvásárlás esetén, Debrecenben?
Utcák: - Civis - Ötvenhatosok tere - Borbíró tér - Görgey utca - Károlyi Mihály utca - Lehel utca eleje (Bólyai úthoz közeli). - Mikszáth Kálmán utca (szervízutas)
/Közbiztonság, boltok, iskolák stb..)
Bolt, iskola van.
A közbiztonságot meg a Statisztikai Hivatalban megtalálod - ott külön oldalakon írnak is róla!
Mire kellene a lakás és mekkora?
Köszönöm válaszokat!
Azért remélem, hogy nem a legrosszabb környék...
Attól függ, milyen célod van. Ha egyetem közelsége a cél, fiataloknak, vagy kiadni, panelban gondolkoztok, akkor ok.
Ha családnak, inkább ne.
én a Görgey végén lakom albérletben, a lépcsőház, a lift mint egy szállodában, sok a kínai meg a többi szinezék, a lakások 3/4-e ki van adva albisba, és piszok drága, viszont közel az egyetem, meg a madárfütty (Nagyerdő), állítólag a villamos is itt áll meg (majd). Van éjjel-nappali, kocsma, pék, zöldséges, buszmegálló, taxi, italdiszkont, teniszpálya, ingyenes egyetemi stadion futásra, atlétikára stb. - mi kell még?
Ja, a kupi messzebb van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!