Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet úgy megvarrni egy...

Lehet úgy megvarrni egy nadrágot, hogy egy másikat viszek a varrónőhöz, és megmondom, hogy ugyanolyat varrjon nekem?

Figyelt kérdés
Elszakadt a kedvenc len nadrágom, és mível molett testalkatú vagyok, ilyen nadrágot ebben a méretben szerintem sose többet nem fogok tudni venni, ráadásul nehezíti a dolgot, hogy turis a nadrág, tehát egyedi. Arra gondoltam, hogy ha elviszem egy varrónőhöz, és megveszem az anyagot hozzá, akkor megtudja varrni nekem úgy, hogy PONTOSAN ugyanolyan, ugyanakkora legyen mint az eredeti, szakadt nadrág? Vagy mindenképpen körbe kell mérnie engem hozzá?
2009. szept. 27. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó varrónő meg tudja csinálni. Nekem anyukámnak egyszer egy kölcsönkapott estélyi ruha szakadt el, és ugyanígy varratta meg, hogy épségben adhassa vissza.
2009. szept. 27. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy valóban jó varrónő csak akkor varr neked ruhát,vagy nadrágot,ha méretet vesz,és a végleges megvarrás előtt fel is próbálod legalább egyszer.A másik után is meglehet varrni,ha azt előbb szétszedi,és azt használja mintának,de próbálnod akkor is kell.Ás a szétszedésért is fog pénzt kérni.Ha valaki elvállalja mértékvétel és próba nélkül,az biztosan nem végez igényes munkát!
2009. szept. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!