Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Otthon panellakasban a masodik...

Otthon panellakasban a masodikon az erkelyen cigizhetek jogilag?

Figyelt kérdés
Negyedikrol a szomdszed szerint nem.

2013. ápr. 22. 16:57
 1/6 anonim válasza:
a szomszédod hülye.
2013. ápr. 22. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, de csak olyan mértékben amennyiben ez a szomszédokat nem zavarja! Ha rendszeresen lehamuzod az alattad lakót, vagy szétdobálod a csikket, esetleg a feletted lakót zavarja a cigaretta füstje, akkor már nem. No és birtokháborítási ügy is lehet belőle ebben az esetben.
2013. ápr. 22. 21:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen mertekben bem tűri ,az öreg azt figyeli mikor megyek ki:-S le is öntött tegnap valami vizzel=/ mert kint cigiztem:/
2013. ápr. 23. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem ,akkor hol lehet. Szerintem meg lehet. Én nem dohányzom.

Kérdezd meg az önkormányzatnál,az tuti biztos.

2013. ápr. 23. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:

"le is öntött tegnap valami vizzel"

Én felvinnék egy küblivel a reggeli középvizeletemből, aztán becsengetnék hozzá, azt hazudnám, hogy a postás vagyok a nyugdíjjal, és amikor kinyitja az ajtót, akkor az egészet a nyakába zúdítanám!

2. tréfa: Rászarsz egy újságra, behajtod a tetejét, leteszed az ajtója elé, meggyújtod, becsengetsz. Kijön látja, hogy ég valami, kilép a papucsából, el akarja taposni és bokáig merül a szarba!

2013. ápr. 24. 06:57
 6/6 A kérdező kommentje:
:Dhmm..ez tetszik...:D
2013. ápr. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!