Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még (közös...

Mit tehetnék még (közös költség befizetés)? Már teljesen ki vagyok bukva?

Figyelt kérdés

Van egy lakásom ahol évek óta nem lakik senki. Eleinte a megbízott lakónak fizettük a közös költséget havonta, de tavaly már egész évben csekken, hogy ne kelljen oda szaladgálni, mert előfordult, hogy nem volt otthon, és mehettünk újra más időpontban.

Tavaly felhívtam a közös képviselőt (nem ő volt ott hanem a helyettese), nagyon kedves volt, mondta, hogy kiküldi a jelenlegi lakásomra a csekket, ami pár nap múlva meg is érkezett egész évre vonatkozóan, innen csekken fizettem havonta.

Az idén február végén szintén hívtam a közös képviselőt, hogy legyen kedves csekket küldeni, mert már lassan 3 havival tartozom, mire arrogánsan közölte, hogy ő már kiküldte a címemre, akkor biztos nem kaptam meg, de akkor majd küldi. Persze nem küldte. Mikor újra hívtam, azt mondta, majd bedobja az ottani (nem lakott lakás) postaládájába, de befizethetem annál a lakónál is, aki be szokta szedni.

Odamentünk, postaládában nincs, a lakónál meg nem lehet fizetni, mert ő nem kap a miénkről nyugtát, mivel elvileg csekken fizetünk.

Harmadik telefonnál kiakadt a nő (köz.kép.), hogy saját kezűleg dobta be a postaládánkba, majdhogynem azt mondta, ne hazudjak már, hogy nem kaptam (persze nem kaptam), de ennek ellenére majd jövő héten bedobja (nem dobta).

Ma a férjem hívta fel, neki azt mondta, hogy ő minden hónapban bedobta a postaládába, és biztosan kidobtuk a reklámújságokkal.

Iszonyúan dühít ez a dolog, mert nem elég, hogy még neki áll feljebb, állandóan a képünkbe hazudik.

És már 4 havival tartozom, így 40 ezret kell legközelebb befizetnem egyszerre :(.

Mit tehetek még? És ha még ő jelent fel, hogy nem fizetek, hogyan bizonyíthatom be az igazamat?

2013. ápr. 17. 13:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hétfőn bemegyek az OTP-be és átutalással fogom fizetni, mert elegem van a herce hurcából.

A számla szám rajta van a csekken is amin eddig fizettem, oda utaltatom majd havonta, és levan a gond róla.

Csak nem gondoltam, hogy ilyen nehezére esik kiküldeni egy nyomorult borítékot, amit tavaly első szóra elküldött (a helyettese).

De azért köszönöm szépen a válaszodat!

2013. ápr. 18. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne utald...ha teheted. Fizesd be a számlájukra kp.-ben. Az otp-nél bankadó miatt az átutalásra is vonnak le.

Bár olcsóbb,mint a kézpénzfelvétel. Akkor inkább csoportos beszedési megbízás.

2013. ápr. 18. 21:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális választ!
2013. ápr. 19. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Az OTP-nél befizetett készpénz után is a befizetőnek kell fizetnie, ugyanis azt a költséget is a Társasháznak számolják fel kp.befizetés címén!! szerintem csak kötekedsz,tájékozatlan vagy és fizetni sem akarsz, azaz trükközöl és azt teszi veled a közös képviselő is..
2013. júl. 16. 06:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem te meg egy elmebeteg barom vagy.
2013. júl. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!