Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik ajtófelfogató pánton...

Melyik ajtófelfogató pánton kell állítani, ha nagyon nyikorog, amikor be akarom csukni?

Figyelt kérdés

Három "pánt" (vagy mi)tartja 2-2 csavarral. "Megzsírozva" már volt, az semmit nem segített. Gondolom a faajtó száradhatott vagy ilyesmi van a háttérben, mert évekig semmi baja nem volt.

Fiúk! Számítok rátok. :o) Emese

2013. ápr. 17. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem a pánt nyikorog, hanem az ajtó nyekereg, akkor megfeszül, tehát a pántnál már ráül a tokra mikor még nem csuktad be egészen ... ebből következően a tokban lévő pánttal kellene kiengedni kicsit az ajtót (nem az ajtóban lévővel), hogy csak akkor feküdjön fel a tokra amikor már teljesen becsuktad ... kétségeim vannak, hogy ilyen szinten állítható lenne a pánt
2013. ápr. 17. 08:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm!

Melyikkel kezdjem az állítást a három közül?

Emese

2013. ápr. 17. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáld megnézni, hogy becsukáskor hol fekszik fel a tokra az ajtó, lent, vagy fent, és azzal kezdd
2013. ápr. 17. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
mármint becsukás közben, és először hol éri a tokot
2013. ápr. 17. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudtam megállapítani hol ér hozzá idő előtt.

Találomra tekergettem ki-be a pántokat vagy félórát -legalább, de nem lett teljes a siker. Talán valamivel beljebb lehet hajtani nyikorgás nélkül.

Vagy a türelmem volt kevés, vagy másutt keresendő a megoldás.

Így jártam. A segítséget -természetesen- nagyon köszönöm: Emese!

2013. ápr. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!