Kell e gázvezetékre gáznyomás-szabályozó?
és az elképzelhető, hogy ennek hiányában a fogyasztás megnövekedik? 1 éve lett az utca és az óra között cserélve a vezeték, és azóta vmi miatt a fogyasztás megugrott.A lakások rákötési sorrendje is változott, meg kb minden, szal elképzelhető, hogy ilyenkor pl a kazánt be kell vhogy újra hangolni? De lehet a hidegebb tél miatt ugrott meg, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont nem tudom, hogy került e be ilyen szabályozó. Annak hiányában 1általán a gázművek engedélyezi a rendszert? Mert ha igen akkor kell lennie. köszi a válaszokat:)
Ha nem lenne beépítve nyomásszabályzó, akkor a hálózat 10-15 Bar-os nyomása szétvetné a fogyasztókat!
Nekem is 400 m3-rel több gáz fogyott az idén.
Arra az összeesküvés elméletre ki se akarok térni, hogy állítólag amióta hatóságilag csökkent 10%-kal a gáz ára, azóta mintha sokkal kisebb lenne a fűtőértéke...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!