Aki használt (t) mosószódát, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt vele dolgom, de olvastam, hogy mosástól kezdve mindenre jó. Hamarosan megszületik az első kisbabám és gondoltam, talán babaruhák mosására is alkalmas lenne. :-)
Itt nézegettem:
2013. ápr. 9. 16:34
1/4 anonim válasza:
Én csak azzal mosok. Az összes mosószer alapja a mosószóda, csak tesznek még bele különféle adalékokat.
A babák inkább az öblítőkre lesznek allergiásak. Öblítő helyett ecetet használok, az nem allergizál.
2/4 A kérdező kommentje:
És a mosószóda hogy működik? Én azt olvastam, hogy a mosószerrel kell keverni. Te hogy csinálod?
2013. ápr. 9. 16:40
3/4 anonim válasza:
Én fele-fele arányban teszek mosószódát és mosószert. A fehérekhez pluszban szódabikarbónát. Öblítéshez ecetet. Ha szeretnék illatot, akkor mosóparfümöt.
Itt találsz jó néhány ötletet, tapasztalatot: [link] (és olcsóbb is, mint azon amit linkeltél)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2013. ápr. 9. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!