Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szigethalmon Fejes Úr házairól...

Szigethalmon Fejes Úr házairól mit lehet tudni? Via kolor, Majos kolor, Lajel kft néven voltak vannak.

Figyelt kérdés
Érdekelnének a vélemények, uis sok házat épít kedvező áron.
2008. jún. 12. 10:41
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor messze elkerülöd ezeket a házakat. A kedvező ár igen silány minőséget takar. Ne vegyél tőle semmit!

2008. júl. 9. 09:22
 2/5 anonim válasza:
Nemértek egyet az előttem szólóval! Kiváncsi lennék hol és mit lehet kapni 11milló körül max használt panel lakást a valahanyadikon távfűtéssel hűű az mennyire jó! Ez egy ytongból épült épűlt 2 szintes kertes sorházi lakás amiről beszélünk. 2 háló és két nappalis.Újépítésű sok kedvezmény igénybevehető rá. Ha kérdés van csak bátran otthon vagyok e témában. Üdv
2009. jan. 16. 14:03
 3/5 anonim válasza:
Ha bárkit érdekel hogy milyenek ezek a házak és esetleg szeretné megnézni is keresse:Szűcsné Kertesy Tündét:06204385845
2009. jan. 16. 14:06
 4/5 anonim válasza:
Te a témában vagy otthon, én egy ilyen házban... Elég régen ahhoz, hogy tudjam, milyen. :-)
2009. jan. 17. 08:34
 5/5 anonim válasza:

Üdv mindenknek!

Lajel házak már nem könnyűszerkezetből épűlnek,hanem 38-as porotherm téglából.Ez már teljesen megfelel a követelményeknek,hõtechnikai értéke azonos a 30-as porotherm + 4cm dryvittal épűlt házakkal.Jelen pillanatban is nagyon kedvező áron árulom. Ehhez hasonló házakat jóval többért kínálják más épittetők. Ha érdekel valakit hogy pontosan hogyan is épűlnek ezek a házak,vagy a vitatott használt könnyűszerkezetesek előnyei és hátrányai esetleges hiba javitásai nyugodtan hívjon engem. szivesen meg is mutatom Majd 10 éve árulom ezeket a házakat. Szűcsné Kertesy Tünde 06204385845 Elmondanám még hogy nem fogok vitatkozni senkivel,csak megfelelő tájékoztatást tudok adni annak akit érdekelnek ezek a típusú házak.

2010. febr. 18. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!