Hol keressek olyan házakat amit a bankok árvereznek?
www.valsagingatlan.hu
Itt olyan ingatlanok vannak, melyekhez akár féláron is hozzá lehet jutni.
A tulajdonosok nem tudják fizetni a hiteltörlesztésüket a bank felé, ezért a bank elárverezi a házukat.
Hú ez nem hangzik túl biztatóan. Sajni KPra nem menne, de úgy hallottam ezekre a házakra is lehet hitelt intézni.
Első hozzászólónak
Én ezt az oldalt találtam közben:
Tagnapi 20:05-ös válaszoló!
Ez tényleg mehet így? (Saját tapasztalat?) Ha fizetek már nem terhelhetnek rá semmit?
Az ügyvéd főleg, hogy plusz pénzt kap, hogyhogy nem intézkedik, hogy ez esetben max. 1 hét és költözhessen az új jogos tulaj?
Amúgy köszi az ötleteket, meg mindent, mert ez engem is érdekel, de most kicsit elijesztett a 3. válaszoló.
Hali 20.05 vagyok. Ha kifizetted a teljes vételárat és az esetleges ráterhelt tartozásokat már nem terhelhetnek rá semmit mert azzal mennek a földhivatalba és széljegyben szerepelsz a tul.lapon elvileg pár óra múlva. De ez nem feltétlen jelenti azt hogy azonnal birtokba is veheted csak ha nagyon közreműködő a volt tulaj (akkor talán).
Az ügyvégnek nem csak úgy adod a plusz pénzt hanem az a következő ügy ára, mármint a kilakoltatásé és a te birtokbavételedé. A bank nevében ingatlanos jár el ő nem mond mindent el csak ahol a szerződést írod alá hogy megveszed vagy az ügyvéddel beszélj szerződés aláírás előtt. Az előző tulaj tartozását és így a bank jelzálogjogát veszed meg és azt kérheted hogy írják át tulajdonjoggá amit az ügyvéd intéz ez egy százas volt a mi esetünkben. Az ingatlanosnál is fizetsz egy vételi igény benyújtására amit ha visszalépsz a te hibádból akkor nem kapsz vissza, de a vételárból levonják. Saját tapasztalat mi a szerencsések voltunk nem laktak benne így 3 hónap volt két napja a MIÉNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!