Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol keressek olyan házakat...

Hol keressek olyan házakat amit a bankok árvereznek?

Figyelt kérdés
Van valami netes gyűjtőoldal erre?
2009. szept. 18. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne.
2009. szept. 18. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

www.valsagingatlan.hu

Itt olyan ingatlanok vannak, melyekhez akár féláron is hozzá lehet jutni.

A tulajdonosok nem tudják fizetni a hiteltörlesztésüket a bank felé, ezért a bank elárverezi a házukat.

2009. szept. 18. 20:04
 3/8 anonim válasza:
Expressz, ingatlan.com, ingatlannet. De azt tudnod kell hogy ez nem sima vásárlás mintha a tulajdonostól vennéd meg. Nem is bisztos hogy megtudod nézni előtte csak képeket mutatnak. Általában laknak még benne ez nehezíti a dolgot mert ha nem költöznek ki plusz költségért vállalja az ügyvéd aki amúgy intézi a dolgokat csak az plusz több hónap akár év is lehet,mert hiába a tiéd erőszakkal nem rakhatod ki. Ha nem lakik benne akkor egyszerűbb mert csak azt kell megvárnod hogy a tulajdoni lapra rákerülj mint tulajdonos. De ez is három hónap. És amire még figyelj hogy amikor aláírod a szerződést előtted kérje le a friss tul.lapot és azonnal fizesd is ki. Mert míg nem fizetsz nem küldik a földhivatalba a törléseket és az uj tulaj bejegyzését és amíg ez nincs meg még ráterhelhetnek valamit az ingatlanra és az már a te terhed lesz mert a bank arra már nem fog felelősséget vállalni. Tehát KP-s vásárlás!
2009. szept. 18. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Hú ez nem hangzik túl biztatóan. Sajni KPra nem menne, de úgy hallottam ezekre a házakra is lehet hitelt intézni.

Első hozzászólónak

Én ezt az oldalt találtam közben:

[link]

2009. szept. 19. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszike.megnéztem.
2009. szept. 19. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Tagnapi 20:05-ös válaszoló!

Ez tényleg mehet így? (Saját tapasztalat?) Ha fizetek már nem terhelhetnek rá semmit?

Az ügyvéd főleg, hogy plusz pénzt kap, hogyhogy nem intézkedik, hogy ez esetben max. 1 hét és költözhessen az új jogos tulaj?

Amúgy köszi az ötleteket, meg mindent, mert ez engem is érdekel, de most kicsit elijesztett a 3. válaszoló.

2009. szept. 19. 22:52
 7/8 anonim válasza:

Hali 20.05 vagyok. Ha kifizetted a teljes vételárat és az esetleges ráterhelt tartozásokat már nem terhelhetnek rá semmit mert azzal mennek a földhivatalba és széljegyben szerepelsz a tul.lapon elvileg pár óra múlva. De ez nem feltétlen jelenti azt hogy azonnal birtokba is veheted csak ha nagyon közreműködő a volt tulaj (akkor talán).

Az ügyvégnek nem csak úgy adod a plusz pénzt hanem az a következő ügy ára, mármint a kilakoltatásé és a te birtokbavételedé. A bank nevében ingatlanos jár el ő nem mond mindent el csak ahol a szerződést írod alá hogy megveszed vagy az ügyvéddel beszélj szerződés aláírás előtt. Az előző tulaj tartozását és így a bank jelzálogjogát veszed meg és azt kérheted hogy írják át tulajdonjoggá amit az ügyvéd intéz ez egy százas volt a mi esetünkben. Az ingatlanosnál is fizetsz egy vételi igény benyújtására amit ha visszalépsz a te hibádból akkor nem kapsz vissza, de a vételárból levonják. Saját tapasztalat mi a szerencsések voltunk nem laktak benne így 3 hónap volt két napja a MIÉNK.

2009. szept. 20. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a bíroság aulájában vannak kirakva az ilyen ingatlanok és az árverés időpontja.
2009. szept. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!