Hogy kell szelektiv hulladékot gyűjteni?
Ha legalább 3 kukát kaptál ,ahhoz volt útmutató is .
Ha nem kaptál kérj a hulladék elszállító cégtől.Ők határozták meg ,mit mibe dobjál .
Nagyon jó kérdéseid vannak. És én se tudom a válaszokat, pedig szelektíven gyűjtöm. Nálam úgy néz ki a dolog, hogy van 5 szelektív kuka, meg egy normális. Amiről egyértelműen el tudom dönteni, hogy melyikbe menjen, azt abba dobom, amit nem, azt meg a hagyományosba.
A lekváros üveget (és kajaszállító műanyag tálcákat) úgy szoktam, hogy 2 másodpercre berakom jó erős folyású csapba. Alig-alig marad 1-2 petty, annyi biztos belefér.
Itt szépen le van írva:
Nálunk rá vannak rajzolva a dolgok a konténerekre. A papíros konténeren például van egy tejes vagy gyümölcsleves doboz, ergo ezt biztosan bele lehet dobni. Elmosogatni szerintem semmit nem kell kidobás előtt.
Egyébként a szelektív hulladékot újrahasznosítás előtt még egyszer átválogatják, így ha van benne valami, ami nem oda való, azt ilyenkor kiszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!