Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mért menekül mindenki Budapest...

Mért menekül mindenki Budapesten a XI. kerületben a Csóka utcából?

Figyelt kérdés

Lakásvásárlást tervezek és ezért nézegetem már egy ideje a hirdetéseket.

Feltűnt, hogy a XI. kerületi Csóka utcában rengeteg eladó lakás van és az egész városban szinte a legolcsóbban. Ahhoz képest, hogy budai egyedi fűtéses téglalakások, olcsóbban adják őket mint a külső pesti kerületekben lévő panelokat.

Ez mért van? Mi a baj abban az utcában?

2009. szept. 18. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a kelenföldi pu. mögött van... lehet, hogy nagyon zajos, vagy sok arrafelé a csöves, esetleg cigányok is tanyát vertek. nézd a meg a környéket személyesen, és utána döntsd el, hogy érdemes-e ott lakást venni.

én is a 11. ker-ben lakom, bár egyáltalán nem azon a környéken. számomra egy kicsit depresszív hely...

2009. szept. 18. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezért külön nem akarok oda elmenni. Biztos, hogy nem fogok ott lakást venni, mert ott tuti kell lennie valami bibinek, ha tömegesen adja el mindenki a lakását áron alul.
2009. szept. 18. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként én is a "kisebbségsikere" gyanakszom. Ebben az utcában konkrétan nem jártam, de ott a Bartók Béla út vége elég lepukkant környék.
2009. szept. 18. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
nemtom mennyi pénzed van, de ha szeretnél a 11kerben lakni, szívesen mesélek neked az utcákról, hogy hova érdemes.
2009. szept. 18. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyjából én is ismerem a kerületet. Több, mint 5 évig oda jártam egyetemre és most is elég gyakran megfordulok arra.

Laknék én szívesen a Gellért-hegyen, vagy Sasadon is, csak hát azt nem tudom megfizetni.

2009. szept. 19. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű.

1, igen, a kisebbség

2, a nagyo zajok :) Évekig húzódnak az építések.

2009. szept. 30. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen építések? Mit építenek arra felé?
2009. okt. 1. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!