Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért vettétek a házatok,...

Mennyiért vettétek a házatok, és milyen állapotban volt?

Figyelt kérdés
vagyis mennyit költöttek rá kb. azután, hogy megvettétek?
2013. márc. 21. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

14-ért

11-et

(teljesen kicsomagoltuk)

2013. márc. 21. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
ja, és 10 éve
2013. márc. 21. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik bnőmék 7 millióért vették, és kb ugyan ennyit rá is költöttek. Mi ugyan ennyiből újat építettünk.
2013. márc. 21. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

8 millióért vettem meg a házat, akkor még nem volt barátnőm. kb 10 évig spóroltam rá.

Részben jó állapotban volt, részben nem. A konyha meg a fürdő már fel volt újítva, plusz egy kisebb szoba is, de a nappali, meg egy másik szoba teljesen romos állapotban volt, plusz a fűtés rendszert is teljesen át kellett építeni mert sok gond volt vele.

Amikor megvettem akkor még nem költöztem oda, eredetileg hobbi házként vettem, hogy ott tudjak barkácsolni, meg eltölteni pár napot ha olyan kedvem van, amikor megismertem a barátnőm akkor ugye pár hónap elteltével már össze akartunk költözni na akkor a szülők, barátok, segítségével kipofoztuk teljesen jó állapotba.

Igaz még most is van mit csinálni rajta, van egy kisebb melléképület ami már teljesen használhatatlan a fát tárolom ott, meg egyéb felhasználható anyagokat barkácsoláshoz, idén nyáron tervezem azt a részt is felújítani hogy ki is nézzen valahogy meg ne omoljon be amikor le esik a nagy hó, mert a teteje már a végét járja csoda hogy az idei telet még kibírta. Kb 3 millát költöttem rá, nagy részét én csináltam a dolgoknak plusz a bútorokra is kellett költeni meg az új fűtésre, meg a villanyt is ki kellett cserélni mert azt nem néztem meg milyen állapotban van és csúnyán leégtek a vezetékek sajnos, szóval arra rá ment nem kevés pénz mire rendbe raktam mindent.

Sajnos ez van.

2013. márc. 21. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs már mennyibe került az a ház ami a telken volt a 80-as években. A bontás és az új ház építésének költségét se tudom már 30 év távlatából.

Ha a lakás is számít, abból 12 éve vettünk egy panelt 6,5 millióért. Teljesen fel volt újítva, így költeni nem kellett rá. Persze ma már eladhatatlan, még a 12 évvel ezelőtti ára alatt is.

2013. márc. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!