Lakást bérbeadónak milyen lehetőségei vannak, hogy védje magát?
arra az esetre gondolok, ha pl. a bérlő nem fizeti a bérleti díjat..mit lehet csinálni?
lehet készíteni valami papírt mondjuk közjegyzőnél?
televízióban egyszer volt erről szó, de ha tudtok linket adni, az is jó
Igen, közjegyző által hitelesített papírt, szerződést írj a bérlővel, mert így azonnal kilakoltatható, ha nem fizet.
Annak kapcsán volt a tv-ben, amikor a karate edző kiadta a lakásást egy nőnek, aki ingatlanos volt mellesleg és minden jogi utat tudott, hogy bújjon ki a bérleti díjfizetés alól.
Talán tavaly karácsony előtt volt.
és 1 jó tanács...1-2 hó kaukció az alap
de én így csináltam...minden hó elején mentem adjanak albérleti díjat meg közüzemi számlát kb ennyit és ennyi
ez legyen 40+40e
hó végén megjött a számla akkor elszámoltunk...ha több maradt ők kaptak vagy kövi hóban annyival indultak ha tartoztak még akkor az kifizették...
így elkerülhető h hónap végén jön meg a számla de ő azt már nem tudja kifizetni...így ott lakik és fogyaszt 1 hónapig a gáz,víz villany meg megy a világ..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!