Lehet e csatlakoztatni ezt a szivattyút e a medencémhez?
Ilyen a medencém : [link]
A vízforgató amit szeretnék venni hozzá meg ilyen : [link]
vagy ilyet szeretnék venni :
Úgy tűnik a képek alapján, hogy adnak hozzá csöveket:
Ezek meg annyira egy kaptafára készülnek, hogy nem lesz gond vele.
Zoltán!
Szerintem nem olyan bonyolult megmérni a medencén lévő csatlakozó átmérőjét és összehasonlítani a szivattyúéval. Legalábbis én ezt tenném...
:D
Már megmértem ahogy mondtam de a cső átmérője ami a képen van sokkal nagyobb. Azt akarnám tudni de szakértőtől hogy az Intex 10722 adapter megfelel e az én medencémnek a falán lévő lyukkal:
A vízforgató és a bővítő idom is egyértelműen leírja, hogy mekkorák.
A bővítő 1-1/2"-t ír, ami valószínűleg azt takarja, hogy 1"-ról szűkít félre.
A vízforgató csatlakozójára 2"-t írnak, így ez a kettő már egyértelműen nem passzol. (Bár hozzátenném fogalmam sincs mi az a hollandi coll, mellette 38 mm-t ír, az inkább 1 1/4", avagy 1 1/2"közeli)
Már csak annyit kellene kideríteni, hogy a medence csatlakozó csonkja mekkora. 33 mm aligha lehet.
Lehet 32 mm, az akkor azt jelenti, hogy 1 1/4"-os, de még valószínűbbnek tartom, hogy pont akkora, mint a vízforgató, mert ezeket tényleg egy kaptafára gyártják. Minden esetre megmérhetnéd pontosan a medencéd csonkját, majd megereszthetnél egy telefont mielőtt megrendeled, hogy kompatibilisek-e. Ha nem, akkor majd ráérsz a bővítőn gondolkodni. Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!